To je to što me zanima!

Cannavaro: Nesta vrati se u repku, potreban si nam!

Fabio Cannavaro pozvao je kolegu Nestu da se vrati. Zadnji put su zajedno igrali 2006. godine u Njemačkoj, kad je Italija postala svjetski prvak
Vidi originalni članak

Fabio Cannavaro i Alessandro Nesta bili su najbolji stoperski par na svijetu. Zadnji put kad su igrali skupa Italija se 2006. godine u Njemačkoj 'okitila' naslovom svjetskog prvaka. Cannavaro je na tom natjecanju proglašen za najboljeg igrača prvenstva, a Nesta se tijekom natjecanja ozlijedio, a ubrzo i obznanio da se povlači iz reprezentacije. Fantastične igre 33-godišnjeg Neste u Milanu ponukale su talijanske medije da se raspišu o mogućem povratku Neste u reprezentaciju. Talijanski tisak od izbornika Marcella Lippija traži da ozbiljno razmisli o opciji vraćanja Neste pod reprezentativne skute. U 'kampanju' Nestinog povratka uključio se i njegov nekadašnji kolega stoper, Fabio Cannavaro.
- Nesta, vrati se, Italija te treba! Respektiram njegov stav i znam da je pogođen čestim ozljedama, ali samo govorim koliko bi žarko željeli da se vrati. Ne govorim to jer cijenim Nestu kao osobu, nego jako dobro znam koliko bi nas podigao, koliko bi dobro došao našoj momčadi u Africi - rekao je Cannavaro.
Nesta je pak obznanio kako ostaje pri svojoj odluci jer misli da mu tijelo više nije u naponu snage. Međutim, slično je govorio i Totti kad se oprostio od reprezentacije pa je promijenio mišljenje i nalazi se među putnicima u Južnu Afriku. Talijanski mediji i navijači sličan scenarij priželjkuju i u slučaju Neste. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • razumni...not 27.10.2009.

    nemre vas ni taj dedek spasit,a i cannavaro u mirovinu brzo

  • cmd_elite 27.10.2009.

    Walter: Na kojim si ti drogama? Daj i meni malo...

  • bijeli_Walter 27.10.2009.

    Kaj ce ti Nesta kad imas Chiellinia, najboljeg stopera na svijetu.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare