To je to što me zanima!

Cantona: Domenech je od Luja XVI. najgori izbornik!

Legendarni napadač Manchester Uniteda Eric Cantona kritizirao je rad francuskog izbornika dok Henryju zamjera licemjerstvo nakon igranja rukom
Vidi originalni članak

Legenda francuskog nogometa Eric Cantona bez dlake na jeziku se osvrnuo na lik i djelo izbornika “tricolora” Raymonda Domenecha, ali i na napadača reprezentacije Thierryja Henryja. Francuska se plasirala na Svjetsko prvenstvo tek nakon dviju dokvalifikacijskih utakmica protiv Irske, s time da je uzvratni dvoboj zaključen u produžetku kontroverznim pogotkom Gallasa nakon dodavanja Henryja koji je prije toga loptu primirio rukom.
- Mislim da je Domenech najgori izbornik u francuskom nogometu još od vremena Luja XVI. - slikovito se izrazio Cantona na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio skorašnji turnir u nogometu na pijesku.
- Da se mene pita, francuski bi izbornik bio trener Bordeauxa Laurent Blanc. Smatram da bi mogao osvojiti naslov s Bordeauxom, a zatim i SP. Nisam jedini koji misli tako.
Osvrnuo se nekadašnji kapetan Manchester Uniteda i na Henryjev “rukomet”.
- Nije igranje rukom ono što me je najviše šokiralo. Najviše me šokiralo što je nakon utakmice, pred televizijskim kamerama, isti taj igrač sjeo pored jednog irskog nogometaša i tješio ga iako ga je tri minute ranije sje...
- Da sam Irac, ne bi Henry trajao ni tri sekunde nakon toga - zaključio je uvijek izravni Cantona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dakox 21.11.2009.

    Ovo je covjek palac gore.

  • JAX 21.11.2009.

    i napoleon bi bolje vodio momcad

  • user_37285 21.11.2009.

    legendo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare