To je to što me zanima!

Cantona: Luka je mozak Reala, bez njega to nije ista momčad

Legenda Manchester Uniteda Eric Cantona hvalio je Paula Pogbu, veznjaka Manchester Uniteda, no u svojim kometarima dotaknuo se i Luke Modrića. Za njega je Luka broj jedan u Realu
Vidi originalni članak

Nakon što je Manchester United pobijedio Newcastle 4-1, junakom je proglašen Paul Pogba. Izbrojali su mu pedantni Englezi dodire s loptom, točna i netočna dodavanja, dobivene duele, izborene prekšaje i slično, pa na kraju sve zasladili podatkom da je imao asistenciju i gol. Ukratko, "Man of the match". Nahvalili ga Englezi, pa kad ga više nije imao tko hvaliti, krenuli preko La Manchea u Francusku, gdje je legenda Manchester Uniteda Eric Cantona.

- Jako kreativan igrač, no Manchester United ima velikih problema kad se bilo tko u momčadi ozljedi - rekao je Cantona, pa nastavio.

- Ako je zdrav, Pogba je važan za Manchester United kao Luka Modrić za Real. Kad je Modrić ozlijeđen ili ne igra, Real više nije ista momčad. Mogli ste vidjeti u posljednjih pet godina, kad god Luke nije bilo na terenu, to nije bio onako kvalitetan Real kao s njim. Bez njega je nemoguće sastaviti momčad. On je mozak Real Madrida, a bez mozga se ne može - rekao je Cantona.

Lijepo je čuti da hrvatskog reprezentativca tako hvali igrač do čijeg mišljenja drži nogometni svijet i koji je obično jako škrt na riječima.

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • nokia0102 24.11.2017.

    Mozak Reala je Ronaldo, kada Ronaldo igra Real pobedjuje, Modric je dobar igrac ali jos mora da raste do Ronalda!

  • komentator__Luka 24.11.2017.

    to znaju svi osim nekih tu "stručnjaka"

  • stranputica 24.11.2017.

    Luka ima kalkulatorski mozak :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare