To je to što me zanima!

Capan u suzama napustio teren: Poklonio dres dječaku poslije utakmice, sudac mu je dao žuti!

Zbog neuobičajene javne opomene, igrač Hajduka na posudbi u Širokom će propustiti utakmicu protiv Borca iduće kolo. Njegov Široki svladao je Sarajevo u derbiju i preuzeo vrh bh. prvenstvene ljestvice
Vidi originalni članak

Nesvakidašnja situacija dogodila se nakon utakmice Širokog Brijega i Sarajeva. Domaćin je na Pecari slavio rezultatom 1-0, a pobjednički gol dao je Chinedu u 73. minuti.

Uslijedilo je slavlje domaćeg sastava trenera Marijana Budimira tijekom kojeg je igrač Hajduka na posudbi u Širokom Marko Capan (19) odlučio razveseliti dječaka koji je tijekom utakmice skupljao lopte uz travnjak.

Capan je otišao do dječaka, skinuo dres i poklonio mu ga, a iako je utakmica bila gotova, sudac Miloš Gigović napravio je presedan koji se još nije dogodio na bh. travnjacima.

Naime, Capanu je zbog skidanja dresa pokazao žuti karton!

- Skidanje i bacanje dresa po završetku utakmice ispred glavnog suca - stoji razlog javne opomene u službenom zapisniku.

Veznjaku Širokog to je bio treći žuti karton zbog čega će propustiti susret s Borcem iduće kolo. A kako piše S1 Oslobođenje, Capan je prvo ostao u nevjerici pa potom u suzama napustio travnjak Pecare.

Pobjedom protiv Sarajeva u derbiju, Široki Brijeg izbio je na vrh prvenstvene ljestvice i jedina je neporažena momčad bh. Premijer lige.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dubrava iznad svega 23.09.2023.

    Čulina, Pajać ili Srbin Miloš, dođe ti ga na isto.

  • san.martino 23.09.2023.

    Nigdje nema sta u Bosni ima!

  • pomocni tockovi 23.09.2023.

    Znaci dojko,muftija i ojdi mi dojdi mi nisu sad neko pojacanje za hahahkfuk

Komentiraj...
Vidi sve komentare