To je to što me zanima!

Capello je stigao u Moskvu na pregovore s bogatim Anžijem

Šefovi prebogatog kluba iz Dagestana željeli su Fabija Capella dok je bio na klupi ''tri lava'', a čim se ukazala prilika za njegov dolazak, očito su je odlučili iskoristiti
Vidi originalni članak

Donedavni izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello (65) stigao je u nedjelju u Moskvu na pregovore o preuzimanju klupe ruskog prvoligaša Anžija iz Mahačkale, objavio je Sport Express…

Šefovi prebogatog kluba iz Dagestana željeli su Capella još dok je bio na klupi ''tri lava'', a čim se ukazala prilika za njegov dolazak, očito su je odlučili iskoristiti. Ruski su se mediji već u subotu raspisali da je Anži otpustio dosadašnjeg trenera Jurija Krasnožana kojeg su angažirali u prosincu, ali u klubu su odbili potvrditi tu informaciju. Priopćili su tek da će o trenerovoj sudbini raspravljati u ponedjeljak.

- Bit će promjena u Anžijevom osoblju. Imamo ozbiljne razloge za promjene - kazao je klupski dopredsjednik German Čistjakov.

Anži, čiji igrači žive i treniraju u Moskvi iz sigurnosnih razloga, trenutno je na sedmom mjestu u ruskoj Premierligi s 13 bodova manje od vodećeg Zenita.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SpužvaBob 13.02.2012.

    Ovaj čovijek stvarno zna 'uzeti' pare ni za šta, ne mogu ga očima gledat, ali u rusiji mu se svašta može desiti.

  • NIKE 12.02.2012.

    šteta ,već sam mislio da će Chelseu preuzeti nakon što Boas dobije nogu ali izgleda ništa od toga

  • fzd 12.02.2012.

    pri pogledu na ponudu izgleda da se jako brzo odmorio

Komentiraj...
Vidi sve komentare