To je to što me zanima!

Capello nakon Francuske: Pokazali smo karakter

Ovo je bila prilika da provjerim dosta igrača kako bih stekao uvid prije kvalifikacija za SP. Mislim da je Beckham odigrao dobro, rekao je Capello
Vidi originalni članak

Vječno kritični izbornik Engleske reprezentacije Fabio Capello bio je iznenađujuće optimističan nakon poraza od Francuske 1-0.
- Pokazali smo karakter i nismo dopustili protivniku da se razmaše. Osobito smo bili dobri u prvom poluvremenu, ali nesretno smo skrivili penal - rekao je Capello. Engleski mediji ne misle tako i u svim tiskovinama prednjače naslovi: “Otuširani ispod Eiffela”, “Francuzi nas isprali”, “Zar je sretan zbog poraza?”...  No odmah nakon dolaska u Englesku, Capello je izjavio da neće čitati tisak.
- Ovo je bila prilika da provjerim dosta igrača kako bih stekao uvid prije kvalifikacija za SP. Mislim da je Beckham odigrao dobro i bio je spreman za cijelu utakmicu. Zamijenio sam ga jer sam morao provjeriti i druge igrače - zaključio je Capello.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 27.03.2008.

    ej capello...niste vi ništa pokazali,vi ste POPUŠILI..pa ti lupaj u praznu slamu sada,pokazali ovoć-ono...popušili ste..a doći će te nam opet u kvalifikacije...jeba..... će mo vam mater radi dudua......

Komentiraj...
Vidi sve komentare