To je to što me zanima!

Capello: Terry neće biti kapetan dok sam ja ovdje

Terryju nije bilo dovoljno što je doživio neugodan poraz od Cityja kod kuće i što mu je Bridge odbio pružiti ruku. Izbornik ga se odrekao kao kapetana
Vidi originalni članak

Trostruko je poniženje u subotu doživio kapetan Chelseajevih nogometaša John Terry: odigrao je slabo u 4-2 domaćem porazu od Manchester Cityja, Wayne Bridge odbio je njegovu ruku, a otresao se na njega i izbornik Fabio Capello. Objavljujući listu kandidata za prijateljski dvoboj s Egiptom na Wembleyju sljedeće srijede, izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello kazao je da nikad do kraja neće oprostiti Terryju skandal koji je na nacionalnu momčad stoper navukao seks-aferom s bivšom nevjenčanom suprugom i majkom djeteta Waynea Bridgea, Vanessom Perroncel.
- Dok sam ja izbornik Engleske, John Terry neće biti kapetan moje momčadi. Od svojeg kapetana očekujem odgovorno ponašanje, posebice prema djeci i prema navijačima. To što sada govorim vama rekao sam već i njemu - objasnio je 63-godišnji Talijan.
Spomenuta je afera osiromašila Capella za jednu opciju viška na mjestu lijevoga bočnog braniča. Bridge je zbog Terryja odbio nastupati u reprezentaciji.

ANCELOTTI: TERRY NIJE KRIV ZA PORAZ OD CITYJA
Menadžer Chelseaja Carlo Ancelotti stao se u obranu Johna Terryja koji je podbacio u obrani protiv Man Cityja.
- Poraz nije bio rezultat pažnje koju je Terry dobivao uoči susreta s Bridgeom - osvrnuo Carlo na loše reakcije Terryja kod golova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • torca1950 28.02.2010.

    badro delgado on ne mora dilat ništa,ima on para dovoljno...a kapetan si u glavi ne na ruci...tu karakteristiku vođe ili imša u sebi ili ne...a terry je ima i on će na ovom SP dirigirat momčadi i sa trakom i bez nje

  • NIAGARA 28.02.2010.

    Meni zaista nije jasno zašto bi ovaj skandal bio kraj Terryeve karijere. Zar je on jedini preljubnik na svijetu? Zašto tu \"žensku\" nitko ne okrivljuje za preljub? Koliko ja znam za sexs je potrebno najmanje dvoje ha-ha. Ovo je jedna velika glupost i nije u redu da samo Terry plati svoj račun. Da ona nije mahala repom ne bi ni on skočio zar ne?

  • appice 28.02.2010.

    samo što nitko ne spominje žensku koja je ku*a u ovoj prči po meni još i veća od ovog napuhanog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare