To je to što me zanima!

Capello uči Lennona kako dodavati svojim suigračima

Ni don Fabio nije imun na Lennonova beskrajna pogrešna dodavanja i to ohrabruje, pišu engleski mediji dan nakon pete pobjede u kvalifikacijama
Vidi originalni članak

Capellova Engleska apsolutni je hit, na Otoku dobrodošla promjena nakon užasa koji je 'napaćenom engleskom narodu' priuštio tip kojeg zovu Steve McClaren. Pobjede nad Ukrajinom je peta u nizu, u ovim kvalifikacijama još nisu napravili pogrešan korak. Ovoga puta nije bilo lako, izvukao je stoper Terry, ali nova tri boda su u džepu.
"Bolje ikad nego nikad. Činilo se da će dva boda iskliznuti iz ruke, ali gol Johna Terryja u završnici osigurao je nastavak niza", komentiraju dan kasnije engleski mediji. Duhoviti, satirični i cinični, već po navici...
"Ili je Fabio Capello stvarno sretan trener ili je Engleska preuzela njegov pobjednički mentalitet. Ovo je bila vrsta utakmice koja bi završila jako loše da je na klupi bio Steve McClaren. Engleska nije odigrala utakmicu za pamćenje, ali rezultat je ponovno pravi", pišu otočki mediji, koji se bave i inicijatorom akcije za gol vrijedan pobjede, Davidom Beckhamom:
"Oni koji misle da Becks više ne bi trebao igrati za reprezentaciju valjda će konačno ušutjeti. Je li fizički na vrhuncu? Nije. Najbolji dani su iza njega? Vjerojatno. Može driblati čuvare? Nikada nije ni mogao. Sposoban je iz slobodnjaka poslati loptu koja će odlučiti utakmicu? Apsolutno..."
Engleske medije veseli i svojevrsno odrastanje Waynea Rooneyja pod Capellom, očito je da igra ozbiljnije, odgovornije, ali najvažnije je da mu se ne događaju 'crne minute' koje dosad nisu bile rijetkost. Navodi se i kako je Peter Crouch daleko od statusa Capellova omiljenog igrača, ali 202 cm visoki napadač još je jedanput pokazao koliko koristan može biti.
"Capello ga ne voli jer je statičan, spor i ne može pritiskati protivničku obranu. Ali Crouch je u stanju svojim dugim nogama mahati u nezamislivim smjerovima i pod nevjerojatnim kutovima", hvale napadača Portsmoutha Englezi. A dok Kranjčarova suigrača hvale, Modrićeva i Ćorlukina ismijavaju. Aaron Lennon je još jednom dodao 'milijun' lopti u noge protivničkim igračima...
"Hrabri saznanje da Fabio Capello nije imun na beskrajna Lennonova pogrešna dodavanja. U poluvremenu mu je Capello vjerojatno ukazao na važnost DODAVANJA IGRAČIMA U BIJELIM DRESOVIMA, ali nije postigao željeni učinak, budući da ga je brzo izvadio iz igre", komentiraju engleski mediji.

PROBLEM NIJE JEDINO CHELSEA
Po svemu sudeći, Andrij Ševčenko je u Engleskoj barem naučio kako nadmudriti Glena Johnsona, Johna Terryja i Ashleyja Colea. Kako se čini, jedino je problem bio igrati protiv braniča koji ne igraju u Chelseaju, šale se Englezi sa strijelcem izjednačujećeg gola. Ševčenko je u razdoblju provedenom na Otoku očito postao samo dobar predmet zafrkancije...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HrvatskaHrvatima 02.04.2009.

    ti englezi su kraljevi krumpanjja,imajukvalitetu,imajusve ali neznaju zabit bez da nekom lopta slucajno padne pod noge ili iz igre a ne iz prekida!

  • Hrc_dinamo 02.04.2009.

    taj lennon je predobar igrač, igra s lukom odličan je

Komentiraj...
Vidi sve komentare