To je to što me zanima!

Capellov poziv zbunio sve: U Rusiju je pozvao krivog igrača

U Lokomotivu su bili začuđeni pozivom Semenovu jer mladi Rus još uvijek nije dobio ni pravu priliku u prvoj momčadi, ali su mu ipak preko službene stranice čestitali
Vidi originalni članak

Izbornik Rusije Fabio Capello našao se u prilično neugodnoj situaciji nakon što je krivom igraču poslao poziv za prijateljsku utakmicu protiv Armenije.

Talijanski stručnjak je kao debitanta u reprezentaciju odlučio pozvati igrači Tereka iz Groznog Andreja Semenova, međutim njegov je poziv zabunom otišao igraču druge momčadi Lokomotiva iz Moskve, koji se također zove Andrej Semenov.

U Lokomotivu su bili začuđeni pozivom Semenovu u reprezentaciju jer mladi Rus još uvijek nije dobio ni pravu priliku u prvoj momčadi, ali su mu ipak preko službene stranice kluba čestitali na pozivu.

- Bio sam iznenađen. Ipak, imam godinu iskustva igranja za mladu reprezentaciju Rusije - rekao je Semenov iz Lokomotive, kojeg Rusi inače zovu Semenov 2.

Ipak, ubrzo su svi shvatili da je došlo do pogreške i da je poziv trebao dobiti Semenov iz Tereka, pa je to ubrzo i ispravljeno. Branič Tereka tako bi trebao debitirati protiv Armenije, dok će Semenov 2 morati još dosta trenirati kako bi se prvo nametnuo u Lokomotivu, a onda i izborniku Capellu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • UsTaSa_3 21.02.2014.

    tako se i mamic nada, da ce kovac falit i slucajno pozvat alena, e nece maminjo, nece...

  • eastwood91 20.02.2014.

    vrijeme je za penziju, dosta si napravio al 7 banki je tu

  • MARLES 20.02.2014.

    Zbog Alena je clanak haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare