To je to što me zanima!

Čari Tanzanije: Igrači popadali usred utakmice, napale ih pčele

Kada su započele svoju invaziju na startu drugog dijela, svi su igrači u samoobrani popadali na pod, kao da su već jako dobro obučeni što trebaju činiti u takvim situacijama
Vidi originalni članak

Obilna kiša, snijeg, grmljavina, navijački neredi... Sve su to razlozi zbog kojih se može prekinuti jedna nogometna utakmica. 

Naravno, ima ih još, ali jeste li ikad zamišljali da bi radost napucavanja lopte mogle prekinuti - pčele?

Možda niste ne znajući da se nogomet igra i na Tanzaniji. Baš je ondje, u najvećem gradu Dar-es-Salaamu, dvoboj njihovog kupa između Young Africansa i Iring Uniteda prekinuo roj pčela.

Kada su započele svoju invaziju na startu drugog dijela, svi su igrači u samoobrani popadali na pod, kao da su već jako dobro obučeni što trebaju činiti u takvim situacijama. Većini ipak nije bilo od pomoći pa su se razbježali na sve strane. Branili su se kako su znali i gledatelji na tribinama.

Nekima je, kao pomoćnom sucu primjerice, sve to bilo smiješno premda nije baš onim nesretnicima koji su na svojoj koži osjetili ubod.

Prekid je potrajao osam minuta, a do kraja su još jednom uboli domaćini zabivši i četvrtu u gostujuću mrežu...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Veritas_91 23.12.2019.

    Imaju još nešto zajedničko sa poljudom... ista kvaliteta igre

  • emenike 23.12.2019.

    Da NA Tanzaniji... Hahaha pa nije Tanzanija otok. P. S. Njihov sadion (i to ne najbolji) je bolji od ijednog našeg osim Poljuda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare