To je to što me zanima!

Carinici uhvatili Rummeniggea s dva neprijavljena Rolexa

Izvršni predsjednik Bayerna Rolexe je dobio na poklon u Kataru, a na carini je rekao da nema ništa za prijaviti. No službenici su mu pregledali torbe i pronašli satove
Vidi originalni članak

Kao da Bayernu jedna afera s utajom poreza nije bila dovoljna, za novu se pobrinuo izvršni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Naime, prema pisanju Bilda, Rummeniggea su u veljači u zračnoj luci u Münchenu zaustavili carinski službenici koji su u njegovoj prtljazi pronašli dva skupocjena ručna sata marke Rolex. Rummenigge se vraćao iz Katara, gdje je bio na sastanku Europskog udruženja klubova, a na pitanje ima li što za prijaviti, odgovorio je niječno.

Činjenica da je njemačka nogometna legenda, nije mu pomogla. Carinici su odlučili provjeriti njegovu prtljagu i imali su što za vidjeti. Prema pisanju magazina Focus, u tijeku je istraga protiv Rummeniggea koju vodi Carinski ured u Augsburgu.

Izvršni predsjednik bavarskog kluba je spomenute Rolexe dobio, a navodno je mislio da su darovi oslobođeni poreza. No, to što je on mislio, carinike nije zanimalo. Morao je platiti 450 eura poreza na satove, a sada još čeka i kaznu jer ih nije prijavio na ulasku u zemlju.

Kako doznaje Bild, Bayernov šef sada namjerava donirati sporne satove ili ih prodati na dražbi, a prihod bi išao u humanitarne svrhe.

Podsjetimo, predsjednik Bayerna Uli Hoeneβ je trenutno pod istragom Njemačkog poreznog ureda jer je navodno na tajni račun u jednoj švicarskoj banci spremio oko 20 milijuna eura od sumnjivih transakcija za koje nije platio porez.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zvzmir 27.04.2013.

    i šta sad? kao da će igrače koji zarađuju milijune takve stvari omesti.

  • pavke666 27.04.2013.

    hahahaha.. toliko godina nisu imali nista su na celu kluba..i franz jos okad i nikad nista..i sad kad su nakantali barcu..e sad ajmo po njima..zalosno kako ljudi cekaju priliku kad netko bude na vrhu da ga odmah spuste na zemlju jer sami nisu sposobni.. A OVAJ libeluli!!!! BUDI ZAHVALAN NA NJEMACKOJ..KOOLIKO HRVATA JE TAMO RADILO I JOS RADE UNAZAD 50 GOD..DA BI MI IMALI STA JEST!!!

  • libeluli 27.04.2013.

    U toj zemlji je zatajeno poreza više nego što RH ima proračun, samo naši mediji o tome šute... zar svi misle da su transferi OK, da se radnicima sve isplaćuje...o Crvenkapice koja si ti Crvenkapica

Komentiraj...
Vidi sve komentare