To je to što me zanima!

Čarli, Kranjčar i Modrić su u "lovu" na Ligu prvaka...

Nogometaši Tottenhama će u 4. pretkolu Lige prvaka igrati protiv švicarskih Young Boysa. Luka Modrić predvodit će Tottenham do Lige prvaka
Vidi originalni članak

Zaslužili smo ovu priliku. Odlično smo igrali prošle sezone i sad smo u dobroj formi. Ne smijemo prosuti sve ono dobro što smo učinili u zadnje vrijeme, rekao je Tottenhamov golman Heurelho Gomes, koji je posljednji put u Ligi prvaka igrao s PSV-om.
Na putu do LP-a Modriću, Ćorluki i Kranjčaru stoje Young Boysi iz Berna, koji su u trećem pretkolu izbacili jaki Fenerbahče.
- Odlično su igrali protiv njih, sve su nas iznenadili. No moramo ih proći - rekao je Gomes.
Tottenham će u Bernu igrati bez Ledleya Kinga. Menadžer Harry Redknapp poštedio ga je zbog umora. Još nema Defoea, a prema najavama, Luka Modrić igrat će odmah iza Petera Croucha. Spursi su protiv Manchester Cityja igrali odlično. Samo su luda sreća i fantastični golman Joe Hart spasili goste od katastrofe.
- Zadovoljan sam. Neki igrači bili su malo umorni, ali zaista smo bili pravi. Hart je činio čuda na golu - rekao je menadžer Spursa Harry Redknapp, koji nikad nije bio u Ligi prvaka, baš kao Spursi. Young Boysi su prava prilika.

VUKOJEVIĆ NA AJAX
Nevjerojatno je koliko nismo imali sreće u ždrijebu, rekao je Ajaxov trener Martin Jol nakon što je doznao da će u 4. pretkolu LP-a igrati protiv Kijevljana. Vukojevićeva momčad u subotu je izgubila prvu utakmicu ove sezone, ali trener je odmarao sedam igrača.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 20bucks 17.08.2010.

    Kako ovo može biti noseća vijest u rubrici Košarka!? To je čisto vrijeđanje i omalovažavanje košarke i nas koji je volimo za razliku od kretenskog nogometa. Mislim koji kreten je to stavio ovdje i to je tu već dva dana. Odite vi u kurac jebo vas nogomet da vas jebo! ...u dupe!

  • MaaQa 17.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • iwanna_01 17.08.2010.

    Sretno dečki:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare