To je to što me zanima!

Čarli je osvojio naslov prvaka Rusije: Morao van zbog ozljede

Naslov prvaka Rusije ove sezone odlazi u Lokomotiv iz Moskve, koji je pobjedom protiv Zenita u 29. kolu pobjegao na sedam bodova ispred Spartaka, dva kola prije kraja prvenstva
Vidi originalni članak

Nogometaši Lokomotiva iz Moskve osvojili su naslov prvaka Rusije zahvaljujući 1-0 (0-0) domaćoj pobjedi protiv Zenita iz Sankt Peterburga u susretu 29. kola igranom u subotu.

Hrvatski reprezentativni branič Vedran Ćorluka je, prema riječima trenera Jurija Semina, uoči utakmice bio na "50-50" hoće li igrati. Naposljetku je, s ne posve zaliječenom ozljedom, odigrao samo prvo poluvrijeme:

- Ta ozljeda bi se mogla ponoviti. Ćorluka je mogao doći i reći da ne može igrati jer se priprema za Svjetsko prvenstvo, no on je rekao da može igrati. Nadam se da će biti spreman za nastupe s reprezentacijom - rekao je trener moskovskog sastava.

Pogodak koji je Lokomotivu osigurao naslova prvaka kolo prije kraja sezona postigao je Eder u 88. minuti. Portugalac je, očito, igrač za važne utakmice. 2016. je svojoj zemlji golom u finalu protiv Francuske donio naslov Europskog prvaka.

Lokomotiv sada ima 60 bodova, nedostižnih sedam više od drugog Spartaka koji ima utakmicu manje i trećeg Krasnodara, odnosno osam više od četvrtog CSKA koji također ima utakmicu manje. Zenit je ostao peti sa 50 bodova.

Našem reprezentativcu novi naslov na Twitteru je čestitao i Hrvatski nogometski savez.

Za Lokomotiv ovo je treći naslov prvaka Rusije, nakon 13 godina čekanja. Dva prijašnja naslova klub iz Moskve osvojio je 2002. i 2004.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • PT 06.05.2018.

    Prvaci sa 60 bodova, što reći...

  • mestar 06.05.2018.

    Dok je on i lovren u reprezentaciji trebat ce dva i vise gola za kakovu takovu pobjedu.

  • 78fernandes 05.05.2018.

    Jedan od brzis stopera u Europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare