To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti potvrdio: Da, zanima me Darijo Srna

Talijanski stručnjak na klupi Chelseaja još uvijek nije uspio naći pravog desnog bočnog, no prema svemu sudeći Darijo Srna je jako blizu Londona
Vidi originalni članak

Trener engleskog prvaka Chelseaja Carlo Ancelotti ove sezone momčad nije nadogradio ni jednim spektakularnim pojačanjem, no potvrdio je da su prvaci još u lovu na tri nogometaša. Točnije, traže pojačanja na tri pozicije koje su ostale upražnjene odlascima Colea, Bellettija i Ballacka. Zasad je došao samo Benayoun, a najveći problem javlja se na desnom obrambenom boku. Već se dugo nagađa kako bi tu poziciju mogao popuniti hrvatski i Šahtarov kapetan Darijo Srna.
- Ne mogu izlaziti u javnost s imenima igrača koji su zanimljivi Chelseaju - najprije je pokušao biti tajanstven Talijan. No nakon još malo upornog inzistiranja novinara SN-a Carlo je ipak  nagovijestio da bi Darijo uskoro mogao obući dres Chelseaja.
- Neću negirati da nam je Darijo Srna zanimljiv - kratko ali znakovito potvrdio je za SN Ancelotti.
Naravno, već je svima u Hrvatskoj dobro poznato da interes 'bluesa' postoji, a ni Darijo ne skriva da bi to bio klub i liga po njegovoj mjeri te se iz dana u dan samo čeka potvrda da je posao završen. Šahtarov gazda u ovom slučaju ne bi Srni radio previše problema. Ionako mu je obećao da će ga pustiti samo u slučaju da se javi jedan od europskih velikana, a Chelsea to svakako jest. Srna je u svakom slučaju zaslužio okušati se u najjačoj ligi svijeta, a Chelsea bi u borbi za trofeje dobio jednog od najboljih desnih braniča svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ibracadabra09 02.08.2010.

    chelsea europski velika.. trenutno mozda i jest ali gledajuci povijest ne da nije europski velikan nego nije u top 3 enleska kluba.. srna nemoj u chelsea da nebi i ti bez noge ostao..

  • Bepo1606 02.08.2010.

    Ma da,sad kad su pripreme na kraju a Srni počelo prvenstvo.I još je dovukao Eduarda k sebi.Ostaje on tamo još 4 godine.

  • taurus1986_1 02.08.2010.

    A bilo bi i vrime!

Komentiraj...
Vidi sve komentare