To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti: Ždrijeb je vrlo dobar za engleski nogomet

Mislim da je to dobro za engleski nogomet jer će za razliku od prošle godine jedna engleska momčadi biti u polufinalu. Ove će godine biti možda čak dvije momčadi
Vidi originalni članak

Jedan od svakako najintrigantnijih parova četvrtfinala nogometne Lige prvaka je onaj između Chelseaja i Manchester Uniteda. Eto kako je takav ždrijeb komentirao menadžer Chelseaja Carlo Ancelotti...

- Mislim da je to dobro za engleski nogomet jer će za razliku od prošle godine jedna engleska momčadi biti u polufinalu. Ove će godine jedna ili dvije engleske momčadi biti u polufinalu, što je dobro – rekao je Ancelotti.

Chelseaju se tako ukazuje prilika da Manchester Unitedu uzvrati za poraz iz velikog finala Lige prvaka 2008. godine. Podsjećamo, tada je na stadionu Lužnjiki u Moskvi Manchester United slavio 6-5 na penale, nakon što je poslije produžetaka bilo 1-1.

- Naravno da prošlost treba uzeti u obzir. Možemo se prisjetiti da smo izgubili od Manchester Uniteda, ali također mi možemo njih podsjetiti da smo ih pobijedili prošle i ove sezone. Prošlost je prošlost i ovo će biti drugačije utakmice. Realno gledano bit će teško – dodao je talijanski strateg.

Pobjednik dvoboja između Chelseaja i Manchester Uniteda u polufinalu će igrati protiv boljeg iz ogleda Intera i Schalkea.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • fantastic 18.03.2011.

    tamo o-o.a na old trafordu samaranje chelseu

  • IceVrbz 18.03.2011.

    Da jedan od najintrigantnijih parova...samo su 4 XDD

  • uzvišeni2 18.03.2011.

    chelsea u finalu ,a onda tamo pobijeduje barcelonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare