To je to što me zanima!

Carlos Tevez: Moje tijelo vapi za malo odmora

Razmišljam o tome da trenera zamolim da me pusti na odmor. Mome tijelu to doista treba, kaže Tevez i poručuje da karijeru želi završiti u Boci
Vidi originalni članak

Želim igrati još četiri, pet sezona u Manchseter Unitedu i onda se vratiti u Boca Juniors, planove za budućnost otkrio je Unitedov argentinski napadač Carlos Tevez. Kao i dobar dio igrača iz Južne Amerike, Tevez je emotivno vezan uz svoj matični klub, pa ne čudi što već s 23 godine razmišlja kako će se vratiti u klub u kojem je napravio prve nogometne korake.
- Dobro znam gdje ću završiti karijeru. Jednostavno ne mogu zamisliti da napustim nogomet prije nego osvojim naslov prvaka Argentine s Boca Juniorsom - kaže Tevez.
U svojoj premijernoj sezoni u dresu Manchester Uniteda Tevez igra odlično, no ipak tvrdi da može on i puno bolje. Kako sam kaže, uopće ne igra punom snagom.
- Teško se oporavljam nakon utakmica i zato sam svaki put na jedva 70 % mogućnosti. Od početka do kraja igram maksimalno, puno se trošim i nakon svake utakmice sam užasno iscrpljen - ispričao je Tevez i novinarima otkrio svoje namjere.
- Razmišljam o tome da trenera zamolim da me pusti na odmor. Mome tijelu to doista treba. Dvije godine nisam imao pravi odmor i dvadesetak dana predaha u obiteljskom okruženju vratilo bi me u život - završio je partner Waynea Rooneyja u napadu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vedran_zgb 29.01.2008.

    i rukometasi su rekli da je repka jedno a klub drugo...ne bi se on zalio da je repka u pitanju,vjeruj mi...cudi me za njega ova izjava jer mi djeluje da je jako izdrzljiv i pun snage...

  • davor_ 28.01.2008.

    Čuj Tavez,ugledaj se malo na naše rukometaše,pa da vidiš kako se igra i umoran i ozlijeđen i sav skrpan s flasterima!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare