To je to što me zanima!

Carragher za Liverpool i Everton zabio u revijalnoj

Kao dijete sam navijao za Everton i kao njihov navijač uvijek sam sanjao o zabijanju gola Liverpoolu, rekao je 'redsov' Jamie Carragher
Vidi originalni članak

U subotu je na Anfieldu odigrana revijalna nogometna utakmica između Liverpoola i Evertona, a u čast Jamiea Carraghera, 32-godišnjeg braniča "redsa". Za kombiniranu momčad Liverpoola nastupili su između ostalog Carragherovi sadašnji suigrači poput Stevena Gerrarda i Joea Colea, kao i neki njegovi bivši suigrači poput Michaela Owena, Luisa Garcije, Emilea Heskeyja, Dannyja Murphyja i Jerzyja Dudeka. Na kraju je Liverpool slavio rezultatom 4-1, a Carragher je postigao po gol za svaku momčad, budući je na poluvremenu odjenuo dres kluba za kojeg je navijao kao dječak, Evertona.
- Kao dijete sam navijao za Everton i kao njihov navijač uvijek sam sanjao o zabijanju gola Liverpoolu i to je ono što sam sada ispunio - komentirao je igrač koji boje "redsa" brani od 1996. godine. Sav prihod od utakmice, na kojoj se okupilo 35.000, ići će u dobrotvorne svrhe po Carragherovom izboru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lux_reds1892 05.09.2010.

    Carra je legenda i najvjerniji je igrač Liverpoola u povijesti!!!!!! Možda navija za Everton ali sigurno još više voli Liverpool jer mu je podario cijeli svoj život i svaku tekmu ostavlja srce na terenu kao da mu je Liverpool sve na svijetu!!!!!!!! YNWA

  • Sodom 05.09.2010.

    Carra je ovo definitivno zasluzio, tolike godine vjerno sluzi klubu i ako se nevaram za sada je 5 igrac u povjesti po broju nastupa za klub. 14 godina divne karijere, malo mi je krivo sto novinari kad spominju domace igrace koji su proveli cijeli svoj zivot u jednom klubu uporno izostavljaju Carraghera sa liste. Druga stvar koja me je obradova je povratak odredjenih igraca, meni veoma dragih koji su ostavljali srce na terenu za Liverpool poput Murphya, Heskeya, Luisa Gracie, Finana, ali i matorog Mcallisetera. Jedino je gorak okus ostavio \"povratak\" izdajice Owena, nekad obozavan, danas preziran od velike vecine navijaca, a i pri svakom njegovom kontaktu sa loptom mogli su se cuti salve zvizduka sa tribina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare