To je to što me zanima!

Carvajal: Modrić je potonuo; Ancelotti: Već imamo zamjenu

Desni bek Reala komentirao je tešku ozljedu Luke Modrića, a Carlo Ancelotti rekao je kako se ne boji za Real te da je momčad dovoljno dobra da nadomjesti izostanak
Vidi originalni članak

Real je velik klub, imamo odličnu momčad i pokrpat ćemo se bez Modrića, komentirao je Daniel Carvajal ozljedu Luke Modrića.

Hrvatski je veznjak teško ozlijedio preponu u reprezentativnoj utakmici s Italijom, a nakon pregleda u Madridu ustanovljeno je da će izostati oko tri mjeseca. U tom vremenu propustit će 20-ak utakmica s 'kraljevskim klubom'. Velik je to udarac i za Modrića, ali i za Real.

- Luka je malo utučen, posljednjih mjeseci igrao je spektakularno, a sada ovo... No jak je on momak, uvijek podiže atmosferu u momčadi i zato ga volimo. Vratit će se i biti opet jak - dodao je desni bek Reala.

Marko Lukunić/PIXSELL

Carlo Ancelotti kaže kako u svlačionici već ima spremnu zamjenu iako priznaje da će Modrić nedostajati.

- Tužni smo što se ozlijedio, Luka nam je jako važan igrač, no snaći ćemo se kao što se uvijek snalazimo - rekao je talijanski trener te onda otkrio tko sve konkurira za Modrićevu poziciju:

- Imamo problem, no riješit ćemo ga ubacivanjem novog veznjaka. Khedira i Kroos igraju zajedno u reprezentaciji i uigrani su. Isco može igrati na bilo kojoj poziciji u veznom redu...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • skitl 20.11.2014.

    Ozljeda Luke ce jako stetit igri Reala!

  • srakar 20.11.2014.

    Po naslovu bih odmah Carvajalu skinuo sve po spisku, a kad ono čovjek ga još i bodri da što brže ozdravi. E, vi novinarčići ste stvarno močvara. nikad od vas nešto pametno i objektivno.

  • 20.11.2014.

    Ovo nije bila lijepa izjava Carvajala, kao da je malo ljubomoran na uspjeh našeg Luke. Sjećam se, na samom startu, bio je Carvajal jedan od Lukinih prijatelja, kao Ramos, Marcelo ili CR7, koji su mu pomogli da se brzo privikne na klub... jedne od prvih fotografija na Twitter-stranici Luke Modrića su baš te sa Carvajalom... vratit će nam se Luka u još jačem izdanju, u to sam siguran...

Komentiraj...
Vidi sve komentare