To je to što me zanima!

'Casillas je najbolji golman na svijetu, no Ancelotti bira ekipu'

Predsjednik španjolskog nogometnog saveza Angel Maria Villar vjeruje kako je Iker Casillas i dalje najbolji golman na svijetu te ne očekuje da Španjolska osvoji SP '14.
Vidi originalni članak

Iker Casillas najbolji je golman na svijetu, no njegov trener u Realu Carlo Ancelotti ima pravo na gol postaviti koga želi.

Rekao je to predsjednik španjolskog nogometnog saveza Angel Maria Villar. Njegova reprezentacija na Svjetskom će prvenstvu u Brazilu braniti naslov, a jedan od problema mogao bi biti i golman. Casillas ne igra često u posljednje dvije sezone, a svoju priliku u reprezentaciji čekaju Reina, Lopez, Valdes, De Gea... Možda je i ta neriješena situacija 'jedinice' jedan od razloga zašto Villar ne vjeruje u obranu naslova u Brazilu.

- Svi očekuju da Španjolska opet uzme naslov. No svaka momčad ima svoje limite, a to će se dogoditi i nama.

Veliki dobitak za Španjolsku mogao bi biti i Diego Costa. Napadač Atletico Madrida vodeći je strijelac Primere i iako je rođen u Brazilu, odabrao je da će igrati za Španjolsku.

- Moramo biti zahvalni što je odlučio igrati za nas. On će sigurno igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, osim ako se ne ozlijedi - zaključio je Villar.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • TomislavCipurić_1 26.12.2013.

    Real prima pet puta vise golova dok je Lopez na golu nego kad je bio Casillas, golmanova uloga nije samo da stoji na golu i brani nego da upravlja cijelom obranom a Casillas je bio autoritet i kapetan i znao si je poslozit obranu a ovaj Lopez je samo ko letva na golu

  • tomy_zg_1 25.12.2013.

    Po cemu je to Iker najbolji na svijetu, je legenda i institucija kluba i medju najboljima al da je najbolji vise nije, jbg realnost

  • Furioso244 25.12.2013.

    Meni nije jasno kako on namjerava braniti na SP-u slijedeće godine, ako zadnjih sezonu i pol praktički grije klupu.. Ako unatoč tome odbrani vrhunski turnir, svaka mu čast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare