To je to što me zanima!

Casillas napisao da je gej pa uklonio objavu, javio se Carles Puyol: Vrijeme je da im kažemo

Navodno je riječ o kampanji protiv homofobije koja još treba biti otkrivena. Casillasovo 'priznanje' je u roku od sat vremena prikupilo više od 100.000 'lajkova'
Vidi originalni članak

Nakon što je legendarni kapetan Real Madrida, Iker Casillas, na svom Twitter profilu objavio da je gay, a nakon samo pola sata njegovu objavio komentirao je Carles Puyol. 

"Iker, vrijeme je da im kažemo", napisao je bivši španjolski reprezentativac čime je dao do znanja da se ipak radi o šali. Njegov tweet je u roku od sat vremena prikupio više od 100.000 'lajkova'. 

Naime, jedna od teorija, zašto je Casillas napisao da je gay, je zbog napisa u španjolskim medijima da je u intimnom odnosu s Alejandrom Onievom. 

LEGENDA REALA Casillas na Twitteru objavio da je gay. Španjolski mediji tvrde da je možda profil hakiran

"Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej", napisao je Casillas na društvenim mrežama, a njegova objava ubrzo je odjenkula u medijima te nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Prema drugoj teoriji, navodno je riječ o kampanji protiv homofobije koja još treba biti otkrivena. Ne bi to bilo prvi put da se društvene mreže koriste u tu svrhu, a samo još ostaje za vidjeti što Iker na sve to reći, piše Marca. 

Casillas je u međuvremenu objavu izbrisao s Twitter profila. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 09.10.2022.

    Ne smijes vise nikome ni napisat da je derPe...Pa de je sloboda govora???Branitelji smiju silovat a ja ne smijem napisat da je netko derPe

  • Kud koji mili moji 09.10.2022.

    Joooooj, med medeni, jooooooj, da li ćete i to izbrisati? Hvala, lp.....

  • 09.10.2022.

    kome je to bitno jel on gay il ne?jbt pa to nije tema više..

Komentiraj...
Vidi sve komentare