To je to što me zanima!

'Časnik' za navijače: Zdravko Mamić zaposlio Kužeova sina

Situacija ide na bolje. Sigurno ćemo na proljeće u Maksimiru imati puno bolju atmosferu. Moglo bi biti primirje, da će navijači bodriti igrače i klub, rekao je Zoran
Vidi originalni članak

Ljube ih i grle na svakom koraku. Dinamovci s navijačima uživaju u Hercegovini, mnogi su sigurno pomislili 'Eh, da je barem tako uvijek i u Zagrebu'.

- Obavili smo neke razgovore u Zagrebu. Čak i s onima koji su protiv – pojašnjavao je trener Zoran Mamić navijačima koji su u petak navečer organizirali feštu u Međugorju.

- Neki se još protive dogovoru, ali situacija ide na bolje. Sigurno ćemo na proljeće u Maksimiru imati puno bolju atmosferu. Moglo bi biti primirje, da će navijači bodriti igrače i klub – dodao je Zoran Mamić, a onda otkrio:

- Zaposlili smo sina od pokojnog Josipa Kužea. On će od ponedjeljka raditi u klubu. Bit će neka vrsta 'časnika' za navijače.

Marko Kuže imat će tešku zadaću, ali ako netko je dobar odabir za "pomirenje" s navijačima, onda je to baš sin pokojnog Jože kojeg su navijači obožavali. Ne treba očekivati čuda preko noći, ali Marko bi mogao napraviti velike stvari za Dinamo. Ideja je sigurno dobra.

- Ne treba očekivati neke senzacije, ali sigurno će se neke stvari pokrenuti. Već su se uostalom i pokrenule. Uskoro će se vidjeti pomak. Vjerujem već u prvim utakmicama na proljeće – komentirao je Mirko Barišić.

Nedavno je u Čitluku osnovana udruga navijača Dinama, u Hercegovini se planira otvaranje još dvije-tri udruge. Obnavljaju se udruge i po Slavoniji i ostalim dijelovima Hrvatske. Sad je na potezu navijačka baza iz Zagreba. Marko Kuže će pokušati napraviti ono što je uspio njegov pokojni otac. Da svi opet u Maksimir dolaze sa strašću i ljubavlju drukati za "plave".

Idi na 24sata

Komentari 72

  • POTPEC 12.01.2014.

    Jedino če dinamo ostvariti savez sa navijačima kada odu mamiči iz dinama. Moilim boga da se to desi šta prije zbog dinama i cijelog hrvatskog nogometa.

  • čiket 12.01.2014.

    Jel to Mamić hodoćasti na isto mjesto na koje je pošiljal Štimca na pripreme reprezentacije?

  • Bad Blue Boy 12.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare