To je to što me zanima!

Cassano: Mateo Kovačić je skupa, ali i pametna investicija

"Vidio sam već na prvom treningu da je iznimno talentiran nogometaš. Uopće ne treba takvog nogometaša mnogo gledati. Ostavio je odličan dojam na mene"
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić, mladi 18-godišnji hrvatski nogometaš, debitirao je tijekom nedjelje za svoj novi klub, milanski Inter. Odigrao je drugo poluvrijeme u gostujućem porazu kod Siene (3-1).

Premda je tek nekoliko dana u Interu već su mnogi suigrači izrazili veliko zadovoljstvo njegovim dolaskom, a posljednji u nizu je bio Antonio Cassano, talijanski reprezentativac i jedan od glavnih igrača sadašnjeg Intera. Za službenu klupsku internet-stranicu Cassano je ustvrdio:

- Vidio sam već na prvom treningu da je iznimno talentiran nogometaš. Uopće ne treba takvog nogometaša mnogo gledati. Ostavio je odličan dojam na mene - rekao je 30-godišnji Cassano i dodao:

- Istina, Inter je potrošio mnogo na njegovom transferu, ali je potrošio pametno. Uopće nema sumnje da će Kovačić postati strašan nogometaš, a postao je i sjajna budućnost ovog kluba. On će biti ovdje još godinama. Da, postat će sjajan nogometaš, u to sam 100 posto uvjeren.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ezelbayraktar_1 05.02.2013.

    ja režem spolni organ ako on uspije evo 100% !!!!

  • oči boje sataraša 05.02.2013.

    Eh Cassano, sad je zejebo i šefa i stanicu. pa nije Kova skup za ono što pokazuje. a Cassano uovaj zadnjoj utakmici od 15 dodavanja 14 zahebe. cassano prošla su tvoja vremena, ajmo u penziju

  • crespo1607 05.02.2013.

    Mene nesto drugo brine!!!!Kad ce oni Mamici vec jednom prestati prodavati ovakve dragulje Hr nogometa i pokusati docekati proljece u LIGI PRVAKA sa takvim igracima,a sto uopce nesumljam da bi Dinamu krenulo za rukom za par godina...Recimo da od DINAMA stvoi jedan klub slican Šaktoru,ali sa vlastitim deckima..:)DOSTA SU UZIMALI NOVACA I NAPUNILI ĐEPOVE neka pocnu misliti i na uspjeh kluba i navijace....Mislim na uspjehe van granica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare