To je to što me zanima!

Cavani je u jednoj minuti zabio gol i dobio dva žuta kartona...

Edinson Cavani prvo je iznudio penal, pa ga sam i realizirao, ali proslava gola nije se svidjela sucu Nicolasu Rainvilleu, pa mu je u minuti pokazao dva žuta kartona
Vidi originalni članak

Napadač PSG-a Edinson Cavani isključen je u sinoćnoj utakmici s Lensom (3-1) nakon što je proslavio pogodak. Urugvajac je u 55. minuti zabio iz penala, a onda je postavio ruke kao da ima pušku i nišani.

Imitacija pucanja se nije svidjela sucu Nicolasu Rainvilleu, koji je Cavaniju pokazao žuti karton. Napadač PSG-a zbog toga je protestirao, povukao je suca za ruku, a kako to nije dozvoljeno, Rainville mu je pokazao i drugi žuti i put u svlačionicu na čuđenje ispunjenog Stade de Francea.

- Sudac je isključio Cavanija jer je htio kompenzirati što je dosudio jedanaesterac za PSG nakon što se Cavani bacio u kaznenom prostoru - kazao je nakon utakmice predsjednik Lensa Gervais Martel , dok je strijelac drugog gola za PSG Brazilac Maxwell dodao:

- Cavani nije zaslužio isključenje. Bio je samo sretan zbog gola.

Crvene kartone u istoj utakmici dobili su i Lensovi Jean Philippe Gbamin u 53. i Jerome La Moigne u 59. minuti, što znači da je u samo šest minuta Rainville postao glavna zvijezda utakmice. U prvoj francuskoj ligi sudi od 2010. godine i već je isključio 29 igrača u sudačkoj karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ivko510 19.10.2014.

    Meni je ovo presmijesno. Drugi žuti je opravdan, dok za prvi nisam siguran. Sjetite se samo kako je Batistuta slavio golove. On je "pucao" iz mitraljeza, a nikad nije dobio žuti zbog toga.

  • debelman 18.10.2014.

    http://www.youtube.com/watch?v=4wBlM4pKjqk

  • LIJEPA LI SI 18.10.2014.

    Ja nigdje nisam vidio da je dobio drugi zuti karton . Dobio je izravni crveni karton(vjerojatno zbog povlacenja suca za ruku) sto se vidi na snimci. Dok sam se bavio aktivno znam da je sudac po pravilima igracu morao pokazati drugi zuti pa tek onda crveni, ovdje to nije slucaj. Osim ako se nisu opet mjenjala pravila nogometne igre ( PNI ) .

Komentiraj...
Vidi sve komentare