To je to što me zanima!

Ćavar: Nijemci nemaju slabu točku, u obrani žestoko tuku

Protiv Islanda sam vidio jednu strašnu, jaku i moćnu Njemačku. Malo me i uplašilo ono što sam vidio od njih. Po meni, oni u momčadi nemaju slabu točku, ističe Patrik Ćavar
Vidi originalni članak

Ne znam što bih im naveo kao manu. To je dokaz o koliko se moćnoj momčadi radi. Oni su uz nas, Dansku i Francusku, sama krema na ovom SP-u.

Njemačka će vjerojatno u ovoj utakmici imati i sudački vjetar u leđa. Trebamo se pripremiti na taj sudački kriterij u Kölnu. Neke dvojbene odluke bi mogle otići na njihovu stranu i toga trebamo biti svjesni. Naša je prednost to što će oni biti pod velikim pritiskom. Njima je ova utakmica najvažnija na prvenstvu. Moraju pobijediti da bi ostali u igri za polufinale.

Imaju sjajnu podršku s tribina, publika doslovno ne prestaje navijati 60 minuta, ali to može biti i ‘dvosjekli mač’. Oni su domaćini, od njih se očekuje medalja, ako je moguće i zlatna. Zbog toga će u ovu utakmicu ući pod najvećim pritiskom u dosadašnjem dijelu SP-a. Svjesni su da s porazom vjerojatno ispadaju i zbog toga bi mogli biti jako nervozni.

Naši se momci moraju opustiti, ne smiju biti pod pritiskom. Nadam se da možemo odigrati utakmicu kao protiv Španjolske. Očekujem utakmicu s malo golova. Nijemci su u obrani baš moćni, baš žestoko tuku. Jako su grubi i moramo im odgovoriti na pravi način. Naša je obrana također jako dobra. Mogla bi to biti utakmica na 20-ak golova s obje strane, maksimalno 25.

Tko zabije 25, ako zabije, može se nadati pobjedi. Obrana je ključ naše pobjede. Vjerujem da možemo odigrati kao protiv Španjolaca. Svjesni smo što nam znači današnja pobjeda. Optimist sam zbog svega što smo pokazali. Iako Njemačka doista izgleda strašno jako.

Sve nas je obuzelo rukometno ludilo, Svjetsko prvenstvo u punom je zamahu, a
ako želite što srčanije bodriti Duvnjaka i ekipu u njihovom putu do pobjede,
nabavite legendarnu 'Moja Croatia' majicu. Možete je nabaviti na Žutom kliku
po cijenama od 80 do 120 kuna. Požurite dok se nisu razgrabile


 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • danko1471991 21.01.2019.

    Nijemci ne da imaju slabu točku nego imaju slabih točaka napretek...ja stvarno ne znam sto svi vide u toj Njemačkoj osim činjenice da su domaćini...od Rusije su skoro popušili,a Francusku koja je s 50% snage i ozbiljnosti igrala nisu bili u stanju pobijediti...da je iole jača repka s njima bila u skupini od Srbije i Rusije oni bi završili kao treći bez prenesenih bodova bez obzira sto su domaćini...mi večeras možemo pobijediti,ali jedini problem bi mogao biti Lino i njegova čuvena taktika koju nitko ne shvaća osim njega...pa Nijemci su naša redovita mušterija.,,

  • bucokobasica 21.01.2019.

    Nijemci 😂😂😂😂

  • Netko_Iz_Mase_1 21.01.2019.

    Kako god, trebamo se pripremiti na to da će nas suci ubiti; već je pokazano da suđenje nije objektivno, i to ne samo u slučaju kad su igrali domaćini

Komentiraj...
Vidi sve komentare