To je to što me zanima!

Cavsi u spektakularnom finalu do naslova, LeBron zaplakao...

LeBron James obećao, LeBron James napravio. Cleveland je osvojio povijesni NBA naslov pobijedivši Golden State 93-89 u sedmoj utakmici doigravanja
Vidi originalni članak

Vraćam se kući s onime s čime sam obećao da su će vratiti, rekao je LeBron James nakon čudesnog finala NBA lige u kojem je Cleveland prvi put u povijesti osvojio naslov. 

Cavsi su u spektakularnoj sedmoj utakmici doigravanja pobijedili Golden State Warriorse 93-89, a LeBron je zabio 27 koševa, uz 11 skokova i 11 asistencija. 

- Nikad nisam vidio čovjeka koji je na leđima nosio cijelu momčad. LeBron je bio čovjek s misijom, znao je po što je došao, to je obećao i s time se vratio - rekao je impresionirani Jamesov suigrač Richard Jefferson.

James i Irving

Cavsi su osvojili povijesni trofej protiv branitelja naslova, momčadi s najboljim omjerom ikad u regularnom dijelu sezone i prvi su se vratili s 1-3 uz dvije gostujuće utakmice.

Uz LeBrona junak je bio i Kyle Irving koji je zabio 26 koševa, ali je i odigrao sjajnu obranu na Stephenu Curryju, koji je u posljednjih minutu i deset sekundi promašio tri trice, a utakmicu je završio sa 17 koševa. Golden Stateu nije pomoglo ni sjajno izdanje Draymonda Greena koji je zabio 32 koša, uz 15 skokova i devet asistencija.

Posljednja utakmica bila je dostojna finala, a momčadi su se više od 20 puta smijenile u vodstvo. LeBron i Irving donijeli su Cavsima naslov u posljednje dvije minute. Prvo je LeBron blokirao kontru Golden Statea i pogodio jedno od dva slobodna bacanja za plus četiri, a potom je Irving minutu prije kraja pogodio tricu za tri razlike. 

LeBron James, koji se prije dvije godine vratio u svoj Cleveland kako bi osvojio povijesni naslov, proglašen je za MVP finala, što mu je treći put u karijeri. Kad je primio naslov NBA prvaka, rasplakao se...

Stipe počeo, LeBron završio

Cleveland je 52 goine čekao veliki trofej u bejzbolu, američkom nogometu, hokeju ili košarci. Stvari je pokrenuo naš Stipe Miočić, rođen u Clevelandu, osvojivši UFC naslov.

Isto je poželio Cavsima na čijim je utakmicama bio kad god je mogao. Nakon 52 godine suše, Cleveland Cavaliersi sad imaju dva velika naslova u samo jednoj godini.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • krmetar 21.06.2016.

    curry se upiša'... jbg

  • krmetar 21.06.2016.

    ja kao vatreni anti navijac Lebrona mogu samo reci ovo: Lebron, smrdis i dalje! Svi se klanjaju tom klaunu umjesto da cestitaju "velikom" Tyronu Luu.. Da im nije bilo patuljka vraga bi osvojili, 7. utakmicu su bili bolji i vidilo se odmah u prvom poluvremenu da Cavsi osvajaju.. Koja obrana majko mila, svska cast. Klanjam se Irvingu, mom sledecem najdrazem igracu.. pokazao je tko je gazda u Nba na poziciji playa, svaka cast..veliki igrac. Curry se moze posuti pepelom, ovaj poraz im je dosao ko budali samar..nece se kur.. iti sledece sezone ovako ne ne..

  • nokia010 21.06.2016.

    Finale na pocetku uzas,na kraju odlicno. Lebron je kosarkaski Ronaldo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare