To je to što me zanima!

Cedevita ga tjerala u B sastav, a sada je otišao u NBA ligu...

Amerikanac je u srpnju 2016. godine predstavljen kao veliko pojačanje Cedevite s obzirom na to da je par sezona ranije trpao koševe protivnika u Euroligi za Efes (15,5 poena prosječno), no u redovima vitamina nije se baš snašao
Vidi originalni članak

Scotty Hopson potpisao je desetodnevni ugovor s Oklahoma City Thunderom.

Amerikanac je u srpnju 2016. godine predstavljen kao veliko pojačanje Cedevite s obzirom na to da je par sezona ranije trpao koševe protivnika u Euroligi za Efes (15,5 poena prosječno), no u redovima vitamina nije se baš snašao. Od velikog pojačanja nije bilo ništa, a pokoju simultanku pokazao je tek u hrvatskom prvenstvu gdje je igrao za B sastav momčadi s Velesajma.

Znao je zabljesnuti tu i tamo, no s obzirom na novac za koji je igrao, njegovih 27 poena zabijenih Jollyju na Baldekinu na kojih je znao potrošiti 25 lopti i slične takve predstave nisu se smatrale dovoljno dobrim pa je ubrzo suradnja raskinuta, a Hopson je otišao put Izraela.

Prošle godine potpisao je za Dallas Maverickse, a to mu je bio drugi angažman u NBA ligi s obzirom da je 2014. dijelio svlačionicu s LeBronom Jamesom u Cleveland Cavaliersima. Ipak, za teksašku momčad tada je nastupio tek jednom, odigrao osam minuta i zabio jedan poen, a sada će ponovno sreću okušati u najjačoj ligi svijeta i to za jednu od jačih momčadi.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare