To je to što me zanima!

Cedevita je u finalu, Split nije mogao parirati bez Vujčića...

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Krešimira Ćosića Cedevita je rezultatom 89:80 pobijedila Split. Najbolji u redovima Cedevite bili su Bilan (19 koševa) i Wright (17)
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite igrat će u finalu Kupa Krešimira Ćosića, nakon što su u polufinalnoj utakmici pobijedili Split 89:80. Žuti su se držali tek u prvom poluvremenu, u trećoj četvrtini momčad Ace Petrovića se odvojila i bez problema održavala prednost.

Cedevitu je do pobjede vodio dvojac Bilan (19 koševa) i Wright (17 koševa), a kod Splićana su najefikasniji bili Kraljević (15), Krušlin (13) i Subotić (12).

- Cedevita je bila bolja, mi smo imali problem braniti njihove visoke igrače. Kad se nadovezao i njihov odličan šut za tricu, naravno da su nas pobijedili. U prvom smo poluvremenu napadački bili dobri, ali obrambeno loši. (primili 47 koševa, nap. a.). Vujčić nam je najbolji igrač, daje dubinu u napadu i čvrstinu u obrani i bez njega naravno da je bilo teže - rekao je trener Splita Mladen Erjavec i dodao:

- Sada u ABA ligi imamo dvije domaće utakmice, s Krkom i Širokim, ako dobijemo osigurali smo ostanak. Moramo braniti našu dvoranu, ne smije nam se ponoviti Szolnoki.

Trener Cedevite Aco Petrović pobjegao je reporteru Sportkluba pa smo za njegovu izjavu ostali uskraćeni...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare