To je to što me zanima!

Cedevita svježa i odmorna u Rusiji na Drapera i rekordere

PLJUŠTE TRICE Lokomotiv je na posljednjoj utakmici uoči Cedevite zabio nevjerojatne 24 trice, iako su najbolji igrali malo ili nimalo. Babić je zbog ozljede propustio zadnje dvije euroligaške utakmice, ali vratio se
Vidi originalni članak

Za osvajanje Kupa Veljko Mršić nagradio je igrače Cedevite trima slobodnim danima, a večeras (19 sati) će protiv Lokomotiva vidjeti kako će mu oni vratiti.

- Trebali su malo vremena da se regeneriraju i odmore glavu od košarke prije završnice sezone. Svi su zdravi i vidjet ćemo kako je na kome ova pauza ostavila traga - rekao je Mršić prije puta u Krasnodar.

Lokomotiv Kuban u fantastičnoj je formi. U Top 16 fazi Eurolige ima 5-2, a na posljednjoj utakmici prije ove večerašnje ruska je momčad srušila rekord VTB-lige pogodivši čak 24 trice. Za usporedbu, rekord NBA-lige je 23, makar je linija za tricu tamo pola metra dalja.

- A što reći? Zabiti 24 trice iz 39 pokušaja ne može svatko, to je dobar postotak i za All Star-utakmicu - rekao je Mršić.

A u toj pobjedi nad Vitom (121-71) odmarao se Malcolm Delaney, koji je u Zagrebu zabio 31 koš, a bivši cedevitaš Draper igrao je samo deset minuta. Zato je “ludovao” bivši cibos, novopridošli Matt Janning, koji pogodio svih šest ispaljenih trica. Samo da Cedevita ne prođe kao - Vita.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Luka123456 25.02.2016.

    Ne gubiti lopte kao protiv Zvezde i Zadra brz protok lopte i ne dozvoljavati da imaju puno napadačkih skokova a Pullen neka prestane non stop igrati fintu step back

Komentiraj...
Vidi sve komentare