To je to što me zanima!

Cedevitini Hrvati su šokirani: Navijač udario Rimčevog igrača

Uletio je na teren, dohvatio jednog od vođa momčadi hrvatskog trenera Slavena Rimca plastičnim predmetom koji nalikuje na vuvuzelu, a potom je Boatright krenuo nazad na njega. Ipak, situacija je smirena
Vidi originalni članak

U utakmici ABA lige Mornar iz Bara je slavio 77-70 protiv Cedevita Olimpije.

Najzanimljiviji trenutak utakmice dogodio se u posljednjim sekundama kad je navijač crnogorskog kluba uletio na teren i napao Cedevitinog Amerikanca Ryana Boatrighta.

Kao što se to i inače radi u košarkaškim utakmicama, Mornarovi igrači predvođeni bivšim 'Vitaminom' Jacobom Pullenom trošili su posljednje sekunde utakmice s obzirom da šanse za promjenu rezultata ionako nije bilo, a Boatright je potpuno neočekivano Pullenu ukrao loptu i potom zakucao. Domaća publika bila je ljutita, a jedan huligan bio je posebno bijesan.

>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<

Uletio je na teren, dohvatio jednog od vođa momčadi hrvatskog trenera Slavena Rimca plastičnim predmetom koji nalikuje na vuvuzelu, a potom je Boatright krenuo nazad na njega. Ipak, situacija je smirena, a suci su nakon toga nekoliko minuta zaustavili susret dok nisu odlučili 26-godišnjem Amerikancu, koji je u Cedeviti igrao i od 2016. do 2017. godine, dodijeliti tehničku.

Cedeviti je ovo prvi abaligaški poraz ove sezone te su drugoplasirana momčad regionalne lige, dok su hrvatski klubovi na samom začelju natjecanja. Zadar u četiri kola još ne zna za pobjedu, a Cibona je dobila samo - Zadar.

Ovakvi tipovi incidenata nisu rijetkost u ABA ligi. Posebno je napeto bilo u prošlogodišnjem finalu između Budućnosti i Crvene zvezde kada je među glavnim žrtvama bio hrvatski trener Jasmin Repeša koji je zbog pljuvački koje su doletjele iz usta Delija morao kupovati novo odijelo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PeroKoji? 03.11.2019.

    odhebite ABBBA ligu.

  • 03.11.2019.

    Ako netko želi igrati do zadnje sekunde vremena zašto bi morao stati jer se ovome samo tapka lopta,igraj do kraja i gotovo.Tko zna možda na kraju sezone Mornar i Olimpija budu imale isti broj pobjeda i odluči međusobni omjer gdje svaki koš razlike igra ulogu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare