To je to što me zanima!

Čeka ih 'bunker': Tika - taka Barcelone bez 'motora' Xavija

Šansa za Milan je što se veznjak Barce ozlijedio se na utakmici protiv Bilbaa. Muči ga mišić i vjerojatno neće igrati večerašnji uzvrat. To im je već četvrti okršaj sezone
Vidi originalni članak

Leu Messiju ne ide protiv Milana. Talijani ga stalno fauliraju, provociraju, tuku... U prvoj je utakmici na San Siru na gol pucao šest puta, kao cijela momčad Milana, ali nije imao sreće. Nije im zabio.

- Valjda će se to večeras promijeniti - kratko je rekao Messi uoči novoga velikog obračuna.

Bit će to četvrta utakmica Milana i Barcelone u ovoj sezoni. Dva puta je završilo neodlučeno, a jedanput je pobijedila Barcelona. Messi je zabio samo jednom u te tri utakmice. Kad god su ga Talijani uspjeli zaustaviti, nisu ni izgubili.

- Pokazali smo da ga možemo zaustaviti. Imamo dobar rezultat, s ovih 0-0 uopće nismo bez izgleda - izjavio je Milanov trener Massimiliano Allegri. Katalonci su se u prvom susretu žalili na suđenje, na loš travnjak, ali je istina da je Milan bio odličan. Ipak, za iznenađenje i prolazak u polufinale Zlatan Ibrahimović možda će morati odigrati i utakmicu života. Ibra nije igrao u prvom susretu u rujnu na Nou Campu, pa će večeras biti silno motiviran, vjerojatno kao nikad prije. Zna se da se Barcelonom nije rastao na najljepši način i da joj sad više od svega želi napakostiti. 

Europski prvak mogao bi biti silno hendikepiran. Xavi je ozlijedio mišić na utakmici protiv Bilbaa i upitan je za utakmicu. 

Bayern će na Allianz Areni dočekati Marseille. U Francuskoj je bilo 2-0 i Bayern bi bez problema trebao potvrditi polufinale.

Puca kao cijeli Milan - Messi je u prvom susretu na gol puknuo šest puta, koliko i Milan

Petica na Nou Campu - Messi je dao 12 golova u LP-u. Doma je zabio samo Bayeru

Idi na 24sata

Komentari 93

  • chicharito14 03.04.2012.

    Navijam za dobar nogomet !

  • BOAATENG 03.04.2012.

    ma s xavijem ili bez xavija milan prolazi!FORZZA MILAN!

  • Daniel_2_FCB_ 03.04.2012.

    Vi ste stvarno glupi koji mislite da milan moze pobjediti BARCU!!!!!!!!!Visca el Barca <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare