To je to što me zanima!

Uskoro će na Maksimir: Navijači Rapida stvorili kaos u Londonu

Tisuće pristaša austrijskog kluba pohrlile su na Olimpijski stadion, gdje je West Ham pobijedio Bečane 2-0 i nastavio savršen niz u Europskoj ligi. Došlo je do sukoba s domaćima, umiješala se i policija
Vidi originalni članak

West Ham je u drugoj utakmici skupine H Europske lige u kojoj je i Dinamo pobijedio bečki Rapid 2-0, a pobjedu engleske momčadi u prvoj domaćoj europskoj utakmici nakon više od pet godina zasjenili su neredi na tribinama Olimpijskog stadiona u Londonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je Declan Rice doveo "čekićare" u vodstvo u 26. minuti, dio austrijskih huligana krenuo je u obračun s domaćima. Letjeli su predmeti, umiješali su se i zaštitari i policija, a naposljetku su skupine morali razdvajati dodatnim ogradama.

 

Tisuće Rapidovih navijača stigle su u London, a slične scene mogle bi se očekivati i na utakmici austrijskog kluba na Maksimiru protiv Dinama 4. studenog. Prije toga dva će kluba igrati u Beču 21. listopada.

Konačan rezultat postavio je Said Benrahma u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, a Nikola Vlašić zaigrao je u prvoj postavi West Hama i izašao u 62. minuti.

Engleski klub je sa šest bodova i bez primljenog gola vodeći sa šest bodova, Dinamo je drugi s tri, koliko ima i Genk, dok je Rapid bez bodova.

Pobjednik skupine ide izravno u osminu finala Europske lige, drugoplasirani će razigravati s trećeplasiranim momčadima skupina Lige prvaka u šesnaestini finala, dok trećeplasiranoga iz Europske lige čeka šesnaestina finala Konferencijske lige, gdje će igrati s drugoplasiranima iz skupina novog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Eminem91 01.10.2021.

    To su lajbeki za ove naše

  • Dr.VK 01.10.2021.

    to ti je " Bečka škola "

  • ciLa 01.10.2021.

    Molim vas za objašnjenje jer ovako piše u tekstu:"West Ham je u drugoj utakmici skupine H Europske lige u kojoj je i Dinamo pobijedio bečki Rapid 2-0...." Da li je i Dinamo pobijedio Rapid? Koliko ja znam još nismo ni igrali međusobno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare