To je to što me zanima!

Čelnici Hajduka ipak ručali s čelnicima Dinama bez Mamića

Domaćini su bili u gotovo kompletnom sastavu na čelu s predsjednikom Malešom, dok je gostujuću četvorku predvodio predsjednik Mirko Barišić. Mamića nije bilo...
Vidi originalni članak

Najave su govorile kako će veliki derbi biti obilježen neredima i najavljivalo se "ratno stanje". Na koncu, nasreću, najave su se pokazale promašenima, a smirivanju atmosfere doprinijeli su čelnici obaju klubova. 

Tijekom tjedna stizale su pomirljive poruke iz Zagreba u Split i iz Splita prema Zagrebu, a danas u popodnevnim satima u Hajdukovom su se restoranu na zajedničkim stolom našli čelnici obaju klubova. Domaćini su bili u gotovo kompletnom sastavu na čelu s predsjednikom Malešom, dok je gostujuću četvorku predvodio predsjednik Mirko Barišić. Kako smo već ranije pisali, Zdravko Mamić nije došao u Split.

Atmosfera oko stadiona se polako zagrijava, zasad nema nikakvih incidenata niti negativnih konotacija. Domaći navijači su s tek nekoliko uvredljivih transparenata dali do znanja gostima gdje dolaze. Nadamo se da će i sama utakmica i ono što slijedi nakon nje proteći u sličnim tonovima. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • feba 11.09.2011.

    U krizi u kakvoj jesmo zasbole me za ove koji upravljaju sportom,ako je to još uvijek sport.A Maminjo i bolje da nije došao jer bi sve pokvario svojo sirovošću i bolesnim umom.

  • yera 11.09.2011.

    Posvađaju sjever i jug i onda skupa jedu.. Sve sami patrioti!

  • jdn 10.09.2011.

    Pa necete valjda gledati tu bljuvotinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare