To je to što me zanima!

Čelnici Žalgirisa u Splitu dogovorili transfer Delaša

Najbolji košarkaš SP-a za mladiće do 19 godina i najskuplji igrač momčadi KK Splita karijeru bi trebao nastaviti u litavskom velikanu Žalgirisu...
Vidi originalni članak

Čelnici litavskog Žalgirisa u Splitu su dogovorili transfer Marija Delaša, koji bi svoju karijeru trebao nastaviti u Litvi. Predstavnici su uspjeli dogovoriti otkup Delaševa ugovora od Splita i sada još preostaje da dogovore i detalje s igračem i njegovim menadžerom kako bi transfer postao služben. 
- Ne mogu vam ništa reći osim da je sve u rukama moga menadžera i da će on pregovarati u moje ime - rekao je mladi Delaš.
Karijeru bi tako mogao nastaviti u klubu koji je bio višestruki prvak Litve.
- Tijekom srijede se nadam da ćemo pregovore finiširati, na zadovoljstvo svih uključenih u ovaj posao - rekao je menadžer Robert Jablan.
Delaš je u žižu javnosti dospio prije dvije godine kada je postao prvotimac Splita, a veću pažnju je privukao nakon što je osvojio naslov MVP-a U19 SP-a u Novom Zelandu. Kad je Split zbog financijskih problema najavio njegovu prodaju interes je pokazao španjolski Bilbao, no pregovori su pali u vodu nakon što je gradonačelnik Kerum u klub ubrizgao financijsku injekciju od 1,7 milijuna kuna. Sada je klupska blagajna opet prazna i lako je moguće da će klub, kako bi preživio, prodati svog najvrijednijeg igrača, koji za četiri dana navršava 20 godina. Pogotovo jer Delaš u hrvatskoj ligi ne napreduje kako se očekivalo i u 10 kola za 23 minute, koliko u prosjeku provodi na parketu, postiže svega 10 koševa uz 3,7 skoka i 0,4 blokade.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • VezanIPriveden 12.01.2010.

    Trebo je otić u cibonu.

  • Florida 12.01.2010.

    propade nam jos jedan igrac koji ima vrhunski potencijal!! Zalosno sta moram ovo rec al ugledajte se ljudi na Partizan pa pogledajte kako se stvraju igraci, a ne kod nas odigra jednu utakmicu slabo i odma je klupa njegova to tako neide.Pa se cudimo di nam je kosarka hm

Komentiraj...
Vidi sve komentare