To je to što me zanima!

Celta pobijedila rezerve Barce, Dembele je izašao u 6. minuti

Celta je slavila 2-0 golovima Maxi Gomeza i Aspasa iz penala. Za Barcu su igrali Cilessen, Wague, Todibo, Puig, Boateng, Dembele... Baš se Dembele teško ozlijedio i to već u šestoj minuti
Vidi originalni članak

U susretu 36. kola Primere Celta je kod kuće pobijedila pričuvni sastav Barcelone 2-0. 

Celta je povela golom Maxi Gomeza u 61. minuti, a pobjedu je potvrdio Aspas iz penala u 88. minuti. 

Barcelona, koja je ranije osigurala naslov, ovu je utakmicu odigrala bez prvog sastava, kojeg je trener Ernesto Valverde odmarao za uzvrat Lige prvaka s Liverpoolom.

Za Barcu su igrali Cillessen, Wague, Todibo, Puig, Boateng, Dembele...

I baš nema sreće taj Dembele, sad kad su svi mislili da će dobiti šansu u prvoj momčadi, jer Coutinho je skroz van forme, on se u ovako nebitnoj utakmici ozlijedi. Morao je van već nakon šest minuta.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Firefox_1 05.05.2019.

    Dembele je odličan igrač, istina još je mlad i nema puno sreće sa ozljedama. Međutim ima odličan start i brzinu u kojoj ga rijetko koji branič može pratiti, sjajan je sa obje noge i dobar tehničar, tako da može pokrivati lij. i desno krilo a može igrati i špicu. Jedan od najvećih talenata za igru u prostor..

  • lopovi od 1902 05.05.2019.

    Tobido i wague su kupovine za 10... riki je strasan igrac... imat ce vezni red mocan za cijelo desetljece... jedino lose je sto je dembele ocito sklon ozljedama ...

  • 05.05.2019.

    Nista se drugo nije ni ocekivalo sa ovom postavom ali manje vazno titula je tu najbitnije je ono u utorak...idemo dalje proc u finale!!! Visca el Barca!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare