To je to što me zanima!

Červar na RTL-u: Žao mi je što ovo ne prenosi HTV

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Červar se nakon pobjede nad Poljacima pred kamerama RTL-a sjetio i nacionalne televizije te izrazio žaljenje što oni nisu prenosili prvenstvo
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar nakon utakmice s Poljacima razvučenog osmjeha udobno se smjestio u stolicu RTL-ova studija u Areni Zagreb. I odmah je Mago di Umago 'kaubojski opalio' u prepoznatljivom stilu teorije zavjere.
- Jako sam sretan. Pobijedile su istina i pravda. Istina jer je naša reprezentacija najbolji izvozni proizvod Hrvatske  - počeo je Lino s nabrajanjem bezbrojnih velikih pobjeda hrvatskih rukometaša. Početak i nije nikoga iznenadio jer Lino je Lino upravo zbog izjava poput ovih. No ono što je uslijedilo u najmanju ruku je iznenadilo RTL-ova novinara u studiju.
- Naša javna televizija nije snimala ovo natjecanje, to mi je jako žao. Jer to je kulminacija svega - rekao je Lino praćen smijehom iznenađenog Davora Dominikovića, a voditelj se u studiju samo nadovezao:
- Nama nije.
- Da, nama nije - opet je poentirao Červar te nastavio u pobjedničkom stilu:
- Pravda je pobijedila jer su htjeli minimizirati reprezentaciju, posvaditi čak. Naravno da mi to smeta, ali ja čestitam mojim igračima i pravda je zbog toga pobijedila - završio je Červar nadahnuti govor o protivnicima reprezentacije.
Nešto ranije, očito nezadovoljan RTL-ovim prenošenjem utakmica slično se izjasnio i prvi Linin pomoćnik Slavko Goluža. No, on je žal što nisu na nacionalnoj televiziji rekao u kamere HTV-a.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • zekica 31.01.2009.

    No, on je žal što nisu na nacionalnoj televiziji rekao u kamere HTV-a. - MOLIM DA MI SE PREVEDE TA REČENICA.

  • elenora 31.01.2009.

    skidam kapu do poda Červaru i našim zlatnim dečkima,sjajni su..i svaka cast na toj izjavi jer ipak je RTL stvorena samo za žutilo,skandale,BB,serijice koje svako malo repriziraju....a za neke ozbiljnije emisije trbaju još puno da uce...i još sve te puste reklame koje svako malo ubacuju dok prenose rukomet užas!!

  • Mara25 31.01.2009.

    Božo Sušec JEDAN I JEDINI,najjaci komentator za ovakve stvari,njegov glas cuti na prijenosu Svjetskog Prvenstva je nezamjenjiv.Cijelo prvenstvo trpimo komentiranje koje bi mozda netko od nas bolje obavio,a ja i ekipa smo dozivjeli vrh vrhova jucer u prijenosu polufinala kada je komentator u paru sa Saracevicem (ne znam mu ime) nakon tekme Francuska - Danska rekao da ce se Danci tuzni vratiti u NORVESKU,haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare