To je to što me zanima!

Červar ne dopušta posjete boljih polovica u Austriji...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rukometaši su u 10 sati iz Splita poletjeli za Graz. Lino je najavio teže dane za igrače s obzirom da će bit potpuno odvojeni od supruga i djevojaka
Vidi originalni članak

Rukometaši su u 10 sati iz Splita poletjeli za Graz na Europsko prvenstvo koje sutra počinje u Austriji. Prvu utakmicu naši igraju u utorak u 20.10 sati protiv Norveške. Lino Červar najavio je teže dane za igrače s obzirom da će na ovom prvenstvu bit potpuno odvojeni od supruga i djevojaka. U Splitu je lani na Svjetskom prvenstvu dopustio jedne večeri posjet pripadnica lijepšeg spola, ali izgleda da ovaj put neće. Na pitanje hoće li im dopustiti 'druženje', Červar je rekao arrivederci.
- Ozljeda Valčića nam je poremetila planove i zadala puno glavobolje. Oslonit ćemo se na mlade, oni će morati ponijeti teret na ovom natjecanju. Neće bit lako ni s Norvežanima, za pobjedu ćemo trebat odigrat veliku veliku utakmicu - rekao je Červar. Od Domagoja Duvnjaka očekuje se puno.
- Idemo utakmicu po utakmicu, najvažnija je prva. Ako dobijemo Norvežane to će nam dat vjetar u leđa i nadam se da ćemo u drugi krug prenijeti četiri boda. Malo su nas poremetile ove ozljede Lackovića i Valčića. Mislim da smo bez njih najmlađa ekipa na prvenstvu, ali svejedno mislim da možemo puno, no neću najavljivat medalju - zaključio je Duvnjak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 18.01.2010.

    Pojedinci nisu zasluzili vidjet golu zenu ikad vise a kamoli ubost sta na pripremama...

  • plavocrni 18.01.2010.

    ak nemogu tih 2 tjedna apstinirat, onda kvragu i karijera :)

  • Dannyboy 18.01.2010.

    ...nemreju fukati al mogu cugati,ha Lino?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare