To je to što me zanima!

Červar: Nisam bezgrešan, radio sam neke gluposti...

Ne odlazim još iz reprezentacije. Još uvijek imam puno motiva za dokazivanje, rekao je Červar, a ostanak u reprezentaciji najavio je i Pero Metličić
Vidi originalni članak

I ja sam bio nezadovoljan. Želio sam zlatnu medalju, a nisam uspio. No svakim novim danom rast će moje uvjerenje da je i ovo srebro ipak pobjeda, izjavio je Lino Červar. Hrvatska je od Francuske izgubila u velikom finalu, a hrvatski izbornik razloge je pronašao u velikim problemima.
- Svi znate situaciju s Balićem, a on je naš najbolji igrač. Držali smo se dobro do 50. minute, a onda nam je pala koncentracija. Francuzi su bili puno zreliji. Červar je priznao kako bi danas drukčije postavio neke stvari.
- Nisam je bezgrešan. Pa radio sam i ja neke gluposti kao izbornik. Zamjeram si neke stvari - rekao je Červar i nastavio:
- Da se igra nova utakmicu, pokušao bih Francuze iznenaditi obranom 6-0. Hrvatski je izbornik objasnio i pokušaje s  Lackovićem na lijevom krilu te Horvatom kao desnim vanjskim.
- Ma nisu to bila rješenja, to je bila slamka spasa. Trebao je to biti samo jedan ili dva napada. To je bilo samo spašavanje...
Uoči Prvenstva Červar je dao naslutiti kako bi mu ovaj SP mogao biti zadnje natjecanje.
- Pa neću ja biti vječno izbornik reprezentacije. No ne odlazim još, imam ozbiljne namjere s ovim sjajnim dečkima i pun sam motiva. Optimistično čekam sljedeći EP i Olimpijske igre u Londonu.
Oprostiti se neće ni Petar Metličić.
- Mi smo jako povezani i teško se od nas oprostiti, teško je otići iz reprezentacije - rekao je Červar.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ubojica mekog srca 03.02.2009.

    Lino je svijetli primjer odličnog trenera.Dobri treneri ma koliko oni uspješni bili ne mogu postat odlični ako ne priznaju greške a to nije lako.Lino je car i odličan izbornik ali i čovjek jer nije do sada nikog \"popljuvo\" za razliku od nekih trenera (npr.Zlatko Kranjčar:vidjelo se 2006 na SP da nešto ne valja a on kaže da ne bi ništa mijenjao bolje bi bilo da je priznao grešku kao svako normalan pa bi možda postao odličan trener)Lino je priznao i ja mu čestitam na tome!!!!!!!!!!!!!!!!

  • bizzii 03.02.2009.

    neka pati,koga smeta, Francuska je prvak svjeta! I zapamitite to!

  • Čipičips 03.02.2009.

    DAJ LJUDI OKANITE SE SE VIŠE LINE! ON JE NAPRAVIO OVU REPREZENTACIJU! TOLIKE GODINE SMO U VRHU! A ZA OVE KOMENTARE O TIME OUTU, MOLIM ONE KOJI NIKAD NISU TRENIRALI MOMČADSKI SPORT NEKE NE KOMENTIRAJU TO JER NEMAJU POJMA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare