To je to što me zanima!

Červar: Odlazim, vrijeme je da budem komentator!

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije kaže da neće potpisivati novi ugovor s HRS-om nego će se povući nakon SP-a 2009. u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Volio bih ovdje nešto osvojiti, ipak je ovo moje zadnje Europsko prvenstvo na klupi hrvatske reprezentacije, rekao je Lino Červar u norveškom Stavangeru i dodao:
- Vrijeme je da i ja obučem odijelo i počnem komentirati druge jednako kao što danas komentiraju mene.
Červar je na čelu Hrvatske od SP-a u Portugalu 2003. godine. Tamo je uzeo zlato, godinu potom reprezentacija je bila četvrta na EP-u u Sloveniji, pa u ljeto 2004. osvojila olimpijsko zlato u Ateni. Uslijedilo je srebro sa SP-a u Tunisu, pa još jedna europska 'drvena medalja', četvrto mjesto na EP-u u Švicarskoj. Najlošiji plasman Hrvatske s izbornikom Linom Červarom je peto mjesto sa SP-a prošle godine u Njemačkoj. Krug će vrlo vjerojatno zatvoriti na domaćem terenu...
- Ne namjeravam produljiti ugovor s HRS-om, koji traje do kraja SP-a 2009. godine - poručio je Červar.
Unatoč ovakvim najavama, Lino je 100 % 'unutra' što se tiče lova na medalju na EP-u. I dalje spušta loptu na zemlju.
- Nismo favoriti ni u kom slučaju! Nismo imali dovoljno vremena za pripremu za ovo natjecanje i zato mislim da je neozbiljno davati prave procjene - i dalje pri svome stoji Lino, unatoč vrlo dobroj igri njegove momčadi u prve tri utakmice. A kad bi ipak došli do polufinala, koga bi Lino, čisto hipotetski, najradije za protivnika?
- Francusku! Iako ne znam je li mi pametno to željeti...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • EL Senator 22.01.2008.

    Evo ja se javljam ,i sto sad imas protiv nas ? kako nas je danas taj LINO C. zasra sve ...Evo ODGOVORA::: 1-:GRESKA on igra obran3-2-1 umjesto da igra 6-0 RAZLOG-brzi su od nas za 50% sve golove su dali s crte 6m. 2-GRESKA -Igracima je treba rec da golmanu pucaju kroz glavu i ako treba da ga pogode u onu njegovu tikvu (RUKOMETNO PRAVILO) a oni pucaju dole pogotovo LACKOVIC ,procitan ko biblija a ima ih jos AKO TI TREBA JOS KOJI RAZLOG JA U TI GA OBJASNIT!!!!

  • EL Senator 22.01.2008.

    evo javljam se

  • msfr7 22.01.2008.

    Javite se Branko i EL Serator budale jedne šta vi znate

Komentiraj...
Vidi sve komentare