To je to što me zanima!

Červar pao pokraj klupe i teško slomio zglob ruke

Lino Červar je nakon promašene kontre njegovih igrača pokušao nogom udariti bocu kraj klupe, no poskliznuo se i pao pritom teško slomivši ruku
Vidi originalni članak

Prvi Červarov makedonski derbi na klupi između njegovog Metalurga i Vardara nije za njega dobro prošao. Hrvatski rukometni izbornik iziritiran promašajem njegovih igrača u kontri pokušao je nogom udariti bocu, no poskliznuo se i pao kraj klupe svoje momčadi te slomio ruku pri samom kraju utakmice. Makedinski kolege javljaju da je pad izgledao strašno te prenose da je Lino zadobio vanjski prijelom zgloba desne ruke. Odmah je prevezen u bolnicu gdje kasnije operiran. Metalurg je pobijedio 28-22.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dboras4 15.10.2009.

    Lino,nek ta ruka brzo zacijeli.btw,ovo nije nimalo smiješno.nije istina da je repka pala u kvaliteti jer druga smo najbolja repka na svijetu i nije ovo više ona grupa igrača od prije pet ili šest godina,već dolaze mlađi dečki.francuzi su trenutno jedini bolji od nas(vjerojatno ne zadugo)i ne možemo ništa trenutno taman i da dubimo na glavi.šta mislite da će smajlagić napravit čudesa ako zamijeni červara.ma,daj...zato Lino ostani...i bilić isto kad već i to spominjete.

  • vedran_zgb 15.10.2009.

    tam nek glumi zvijezdu i nek paradira a iz repke nek ode sto prije jer odkad je smajlagic otiso rekpa je jako pala...

  • bart85 15.10.2009.

    Oprosti Lino ali meni je ovo smiješno. Želim ti brz oporavam a repku ostavi Smajlagiću. Dosta si dobroga napravio, vrijeme je za druge. I da dodam: SLAVENE, OSTANI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare