To je to što me zanima!

Červar poželio Glavaševu himnu nakon utakmice

Hrvatska rukometna reprezentacija u subotu u Osijeku protiv Grčke igra važnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo u Austriji
Vidi originalni članak

Dan uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u Austriji u siječnju sljedeće godine Grci još nisu prijavili popis igrača koji će nastupiti protiv Hrvatske u osječkoj dvorani Gradski vrt. No, hrvatskog izbornika Linu Červara to previše i ne zabrinjava.
- Analizirali smo njihove najbolje utakmice i sve ćemo napraviti da ih pobijedimo. Pred nama je imperativ pobjede i takav ishod uopće ne želim dovesti u pitanje. Hrvatska reprezentacija nikada ne smije tražiti alibi za neuspjeh. Tako ni ovaj put opravdanje nam ne smije biti eventualno neigranje Blaženka Lackovića i Denisa Buntića. Lac se žali na bolove u trbušnim mišićima, a Buntić ima problema s laktom. Bilo kako bilo, pobijediti moramo - rekao je Červar. Za razliku od utakmice sa Slovačkom, koju je gledao s tribina, protiv Grka će priliku da zaigra dobiti i Vukovarac koji igra u španjolskom Ademaru Leonu, Damir Bičanić.
- Prvi put ću zaigrati uistinu pred domaćom publikom. Vrlo malo ljudi zna da sam svoje prve rukometne korake načinio baš u Osijeku. To me posebno motivira i puno će mojih Vukovaraca doći baš zbog mene na utakmicu - kaže Bičanić. U domaćem slavonskom ambijentu zaigrat će i Đakovčanin Domagoj Duvnjak. Ponosan na doček koji su mu priredili njegovi Slavonci nakon srebra na Svjetskom prvenstvu, Duvnjak je javno zaželio ponavljanje sličnog scenarija.
- Grke ćemo pobijediti, a s Europskog prvenstva vratit ćemo se kao pobjednici. I ponovo ću u šokačkom odijelu i na kočiji doći na proslavu u Đakovo - kaže Duvnjak. S obzirom na slavonsku rukometnu koloniju u reprezentaciji, Červar je poželio da nakon pobjede protiv Grka svi zajedno zapjevaju – "Inati se Slavonijo!". Červar, koji je, inače, saborski zastupnik HDZ-a, vjerojatno je smetnuo s uma da je ta pjesma himna njihovih najvećih protivnika – Glavaševa HDSSB-a...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Brat od rođe1 21.03.2009.

    ajde se još posvađajte čija je pjesma.jel ona hrvatska?jest ajde bog................po nekima koji nevole glavaša sad on nebi smio slušat pjesmu inati se slavonijo.

  • yosaki 20.03.2009.

    himna Slavonije je jedina i uvijek će biti I KAD UMREM PJEVAT ĆE SLAVONIJA, što se tiče inati se Slavonijo također prekrasna i odlična pjesma, ali nije himna!!

  • kimi84 20.03.2009.

    to je himan slavonije a ne lopova i lažova glavaša i njegove lopovske stranke

Komentiraj...
Vidi sve komentare