To je to što me zanima!

Cesc priznao suigračima: Više nikad neću zaigrati za Arsenal!

Francesc Fabregas po svaku cijenu želi napustiti Arsenal, a navodno je to priznao i svojim suigračima na prvom treningu u klubu. Španjolac je nestrpljiv i želi u Barcu
Vidi originalni članak

Nikad više neću igrati za Arsenal, navodno je Cesc Fabregas priznao svojim suigračima u klubu na prvom treningu nakon ljetne stanke. Riječi kapetana kao ekskluzivu prenosi tabloid The Sun i upravo stoga sve treba uzeti s rezervom.

No nije tajna da kapetan 'topnika' želi što prije napustiti Emirates, a sad, nakon što je otišao Clichy, a na isto se sprema i Nasri, više ne bira sredstva i riječi protiv svog kluba. Barcelona je već godinama prva u redu i čini se da Cesc ne može dočekati dan povratka kući. Europski prvak ponudio je 35 milijuna eura, no Arsenal traži 45 i tu je kapetanu prekipjelo.

Odbio je otputovati s ostatkom momčadi na ljetnu turneju po Maleziji i Kini, a to je dovoljno da engleski mediji slože priču o ultimatumu najboljeg igrača Arsenala.

- Istina je da Fabregas radi sve kako bi napokon došao u Barcelonu - potvrdio je Barcin direktor Javier Bordas.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Nisam Taj 07.07.2011.

    Cudim se komentarima nekih da je Fabregas nepotreban Barceloni. Od svih velikih klubova u Europi Barcelona je najtanja po pitanju igraca i nema kao Real 22 vrhunska igraca nego sa 13 osvajaju sve sto se osvojiti moze i to je jos jedan pokazatelj koliko su ti momci dobri.U sezoni se ne igra 15 tekmi kao u Americkom nogometu nego cak i po 60-70 i sirina je vrlo bitna. Ozljede koje su Barcelonu sasjekle sredinom sezone toocno su pokazale koliko su tanki i sigurno im je vrlo bitno imati i Thiaga i Fabregasa pa i Sancheza ali po meni njima definitvno fali stoper uz Puyola i Piqueta jer Milito vise ne moze.Ako su Marqueza pustili prosle godine definitivno bi se trebali i Milita ove rijesit iako je Abidal pokazao da moze jako kvalitetno odigrat na toj poziciji, cak kvalitetno poput gore navedenih. U svakom slucaju stvara se Dream Team u Barci i jako mi je zao sto Ibro nije mogao jer nije taj tip igraca ali da se i on pokazao kao pravo pojacanje to bi bilo doista nesto neviđeno u povijesti ove igre,ustvari i bez njega je.

  • BoPdOp 07.07.2011.

    Ma Fabregas nema šanse u Barceloni, nepotreban je, osim ako bi Barca mjenjala taktiku što se neće dogodit. Nije trebao otić i sad bi možda igrao a ovaku u konkurenciji Xavia i Tiaga na toj poziciji nema šanse !

  • hala_salama 07.07.2011.

    transfer NIJE siguran, a kao takve izjave dolaze.pa samo budale vjeruju u takve izjave...

Komentiraj...
Vidi sve komentare