To je to što me zanima!

Česi dobili Armeniju, Portugal teško protiv Azerbajdžana...

Češka nogometna reprezentacija do druge je pobjede u kvalifikacijskom ciklusu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu stigla na neugodnom gostovanju kod Armenije sa 3-0...
Vidi originalni članak

Bez suspendiranog Cristiana Ronalda portugalska nogometna reprezentacija slavila je na gostovanju kod Azerbajdžana u Bakuu 2-0...

Oba su gola Portugalci zabili u drugom poluvremenu i to u trenucima kada su imali brojčanu nadmoć. Naime, u 55. minuti je isključen Raul Alijev, točnije zaslužio je drugi žuti karton zbog udaranja Pepea laktom u glavu prilikom skoka.

Osam minuta kasnije Portugalci su poveli preko Brune Alvesa koji je zabio glavom nakon ubacivanja Joaa Moutinha iz kornera. Konačnih 2-0 postavio je Hugo Almeida, također glavom s ruba peterca nakon asistencije Fabija Conetraa.

Pobjedom je Portugal preskočio Izrael na drugom mjestu ljestvice skupine F s tri boda i utakmicom više.

U skupini D Estonija je na domaćem travnjaku također s 2-0 savladala Andoru golovima Henrija Aniera i Joela Lindperea i ostvarila drugu pobjedu u kvalifikacijskom ciklusu.

Češka nogometna reprezentacija do druge je pobjede u kvalifikacijskom ciklusu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu stigla na gostovanju kod Armenije sa 3-0...

Slavili su Česi u Jerevanu dvama golovima Mateja Vydre i jednim Daniela Kolara, a svi su postignuti u drugom poluvremenu.

Vydra, napadač Udinesea na posudbi u Watfordu, je otvarajući gol zabio u 47. minuti glavom s nekih sedam metara nakon ubacivanja Jaroslava Plašila s desne strane. Drugog je zabio ukravši loptu duboko na suparničkoj polovici i potom lijepo matiravši nemoćnoga Romana Berezovskija, dok je točku na duboko u sudačkoj nadoknadi postavio Kolar nakon dodavanja Tomaša Hubschmana.

Česi su ovom pobjedom skočili na treće mjesto ljestvice skupine B sa tri boda i utakmicom više od Danske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_118149 27.03.2013.

    i sta ako budu treci ne idu u brazil??

  • lukica100 27.03.2013.

    nismo jedini koji se mučimo sa slabijima

  • evenstar 26.03.2013.

    Ne znam sta je s Portugalom. Igrali su odlicno na europskom, uz malo srece u penalima mogli su bez problema izbaciti Spanjolsku, a sad se muce sa amaterskim ekipama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare