To je to što me zanima!

Čestitale su i legende 'modrih': Gaziiiiiiii!!! Neopisivo volim te Dinamo, Ma bravo, momci!

Traje lavina čestitanja nakon kolosalne zagrebačke nogometne večeri. Dinamu se klanjaju Modrić, Ćorluka, Olmo, Perišić... Gospodin Mourinho plavim je dečkima došao zapljeskati u svlačionicu
Vidi originalni članak

Slijevaju se čestitke Dinamu u krilo sa svih strana. Normalno da se slijevaju! Zagreb je jedna od europskih nogometnih metropola, Dinamo izbacuje Kanea i Balea iz Europe, Dinamo bi lako mogao i - smijeniti Mourinha. A u EL-četvrtfinalu, nasmiješi li se sreća bar malo, ima protivnika s kojima Dinamo Zagreb itekako može igrati!

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi svom Dinamu

Najvatrenije čestitke šalju, naravno, 'Vatreni'. Posebno oni čijim venama teče modra krv, oni koji znaju što znači nositi dres sa slavnim malim 'd' i šahovnicom.

Vedran Ćorluka iz Rusije urla 'Gaziiiiiiiiiiii' i dijeli fotografiju iz koje frca sreća, fotku iz maksimirske svlačionice.

Luka Modrić dijeli Dinamovu objavu i s vrha nogometnih vrhova, iz Madrida poručuje: 'Bravo momci'! A pohvala je garnirana aplauzom i - modrim srcem. S posebnim dodatkom:

- Mislav Oršić... Kakva utakmica!

Dani Olmo hvata screenshot slavlja pa u Njemačkoj luduje od sreće:

- Neopisivo... Volim te Dinamo!!!

Amer Gojak do prošlog je ljeta bio dio ove generacije kojoj sada iz Torina poručuje: 'Bravo momci, svaka čast'.

Čestitke ne stižu samo od nogometaša. 'Rukometni Livaković', vratar Filip Ivić, također prenosi službenu objavu 'DINAMO JE U ČETVRTFINALU EUROPA LEAGUE'.

Ivan Perišić koji će ove sezone proslaviti 'scudetto' s milanskim Interom hrvatskom zastavom ukrašava svoju čestitku 'modrim' junacima: Svaka čast, momci.

A čestitku je uživo, u Dinamovu svlačionicu, isporučio poraženi - Jose Mourinho. Veliki Mou došao je zapljeskati kolosalnoj zagrebačkoj nogometnoj mladosti. Gospodin.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Paleontolog 19.03.2021.

    steta da cico ovo nije dozivio!

  • 19.03.2021.

    St kazu "OSTOJICEVI" svasticari, "UKRALO POKRALO" ??? Uz sav respekt nogometasima Hajduka i pravim navijacima, danas bilo tako no i porazi su sastavni dio sporta.

  • Ihenacho23 19.03.2021.

    Carli vrati se i povedi Luku i Mandzu

Komentiraj...
Vidi sve komentare