To je to što me zanima!

Četiri ''vatrena'' kralja u lovu su na polufinale Lige prvaka...

Hrvatski izbornik Niko Kovač na reprezentaciju Norveške će s vrlo jakim kartama, četiri njegova ključna igrača bit će u današnjem ždrijebu četvrtfinala Lige prvaka...
Vidi originalni članak

Kad golman Hrvatske kaže da ne bi imao ništa protiv da u četvrtfinalu igra protiv bilo kojeg od tri suigrača iz reprezentacije, jasno je da himna Lige prvaka ove sezone ima i poneku primjesu hrvatskog melosa.

Subašića slave u Monte Carlu nakon što je odveo Monaco među osam, Rakitić je golom potvrdio da će se u tom društvu naći i Barcelona, Mandžukić je i s ozljedom “krvario” za Atletico, a Modrića su u Realu dočekali kao spasitelja. Imala je Hrvatska prije 13 godina čak devetoricu igrača u četvrtfinalu, na proljeće 2011. bilo ih je pet, ali nikad “kockasti” nisu bili ovako važni svojim klubovima. 

U sezoni 2001/02. po trojica su bila u Panathinaikosu (Vlaović, Jarni, Šarić) i Leverkusenu (Babić, Vranješ, Živković), dvojica u Bayernu (braća Kovač) i jedan u Liverpoolu (Bišćan), do finala je došao trojac iz Leverkusena, ali ovo bi lako mogla biti još uspješnija “hrvatska” sezona u Ligi prvaka. Uvjet? Da i treću godinu zaredom Hrvat proslavi osvajanje naslova prvaka. Luka Modrić brani naslov s Realom, sezonu prije toga na tron se popeo Mandžukić, nije nemoguće da ove sezone red dođe na Rakitića. Najmanje šanse, naravno, ima Subašić, koji je s Monacom već dosad napravio čudo.

Niko Kovač uživat će danas u podne gledajući ždrijeb u kojem su igrači koji su “kičma” njegove momčadi. Ako možda i nisu u idealnom stanju, jer se Luka tek vraća, a Mandžo je načet ozljedama, za Norvešku će sigurno biti barem dobro raspoloženi.

Hrvatski izbornik nije kockar, dokazivao je i kao igrač i kao trener da voli igrati na sigurno, ali u ovom dijeljenju dobio je jako dobre karte...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ivko510 20.03.2015.

    Ja nebi otpisao Fiorentinu, u zadnje vrijeme igraju odlicno. Ili lani bi daleko dogurali da nisu naletjeli na juve.

  • 20.03.2015.

    4 vatrena + nesuđeni vatreni ibra :)

  • user_388766 20.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare