To je to što me zanima!

Četvrtfinale Eura je neuspjeh: Belgija se razišla s Wilmotsom

Opće je mišljenje da je momčadi potreban novi impuls i netko tko bi ovu skupinu igrača vodio prema vrhunskim ostvarenjima na najvećim natjecanjima - stoji u priopćenju NS Belgije
Vidi originalni članak

Marc Wilmots je od petka bivši izbornik nogometne reprezentacije Belgije, jer je maknut s dužnosti koju je obnašao od svibnja 2012. godine te vodio reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu i na netom završenom Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Upravo loš rezultat u Francuskoj i četvrtfinalni poraz od Walesa (1-3), koštali su 47-godišnjeg Wilmotsa izborničke pozicije na kojoj je dvaput zaradio naslov najboljeg trenera u Belgiji.

- Tehnička komisija je analizirala je nastup na Euru 2016 i zaključila da postavljeni ciljevi nisu ostvareni. Opće je mišljenje da je momčadi potreban novi impuls i netko tko bi ovu skupinu igrača vodio prema vrhunskim ostvarenjima na najvećim natjecanjima - stoji u priopćenju NS Belgije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kamila7 15.07.2016.

    dođi u našu repku,bolji si od Čačića.

  • willcraft 15.07.2016.

    Dobro je da je Cacic nama svima objasnio da je on napravio veliki uspjeh inace bi i nega otjerali a tako je dobar da imam informaciju iz pouzdanih izvora da su se igraci sami dogovarali na terenu kako da igraju a da on na sastancima stalno govori isto to jest nista konkretno . Prosli bi do finala samo da se igraci mogu sami mjenjati ali to ne moze :) . Kako taj covjek spava .

  • nokia010 15.07.2016.

    Da je Cacic imao onakve igrace osvojio bi i EP i SP lagano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare