To je to što me zanima!

Chelsea će za 50 milijuna eura odvesti Falcaa iz A. Madrida?!

Engleski mediji pišu kako je prvi izbor Chelseaja čudesni Radamel Falcao (26) iz Atletico Madrida. Navodno će klub sa Stamford Bridgea ponuditi 50 milijuna eura...
Vidi originalni članak

Didier Drogba je donio klubu sa Stamford Bridgea Ligu prvaka i oprostio se s igračima. Vjerojatno će u Kinu, pregovori su pri kraju. A dok Drogba pregovara o nevjerojatnim tjednim iznosima koje će dobivati, Chelsea počinje razmišljati o njegovom nasljedniku. 

Engleski mediji pišu kako je prvi izbor Chelseaja čudesni Radamel Falcao (26) iz Atletico Madrida. Falcao je tek prošle sezone preselio iz Porta u Madrid i odmah se probio te je trenutno među pet najboljih napadača svijeta.

Madridski klub navodno je zagušen silnim ponudama najboljih klubova, a engleski mediji pišu kako je Chelsea spreman ponuditi Atletico Madridu čak 50 milijuna eura za kolumbijskog napadača.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Realni_1 26.05.2012.

    Realno, ako Ronaldo ili bilo koji igrač današnjice vrijedi 100 mil. pa vrijedi i Falcao 50 milijuna. Garantiranih 30 golova u sezoni.

  • dule88 26.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Makaay_Yazhnam 26.05.2012.

    al baš ima ime ko da je džek... odma znaš da je j***n igrač... RADAMEL FALKAOOO!!! to su te klase koje prepoznaš po imenu... nomen set omen... sjetim se samo... kenenisa bekele... hišam el geruž... pa odma znaš da su najjači šta god da rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare