To je to što me zanima!

Chelsea do preokreta: Kovačić morao izaći iz igre radi ozljede

Kovačić je imao sjajan udarac u prvom dijelu, ali golman Cardiffa Etheridge vrhunski mu je obranio. Kovačić se u drugom dijelu ozlijedio, ali iz Chelseaja javljaju da je riječ o lakšoj ozljedi
Vidi originalni članak

Najzanimljivije na engleskim travnjacima bilo je na Stamford Bridgeu na kojem je Chelsea preokretom došao do 4:1 pobjede protiv Cardiffa.

>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE.

Momčad Neila Warnocka povela je u 16. minuti zahvaljujući nebeskom skoku Bambe, koji je neobranjivo pogodio glavom nadvisivši Jorginha.

Par minuta kasnije dobru priliku imao je Mateo Kovačić, ali njegov silovit udarac vrhunski je obranio Etheridge. 

A onda je na scenu stupio Eden Hazard i hat-trickom donio potpuni preokret Sarrijevoj momčadi! Prvo je u 37. primio Giroudovu loptu na oko 25 metara od gola, prošao gostujućeg braniča i s ruba šesnaesterca pospremio loptu u gol. Zatim je u 44., ponovno na dodavanje Girouda, udarcem s oko pet metara odveo Chelsea na 2:1.

Kovačić je u 50. minuti bio prisiljen napustiti travnjak zbog lakše ozljede, a zamijenio ga je Barkley. Tijekom utakmice imao je 44 dodira, 34/36 (94,4 posto) točnih dodavanja, 2/2 duge lopte, dva udarca, jedan dribling i jednu presječenu loptu.

- Pričao sam s liječnicima i uvjeravaju me da nije ništa ozbiljno - rekao je nakon utakmice menadžer Chelseaja Maurizio Sarri.

U nastavku smo gledali pravu uspavanku bez ijedne prave prilike sve do 80. minute kada sjajni Belgijac stiže do hat-tricka udarcem s bijele točke u 80., a visokih 4:1 postavio je Willian u 83. minuti. 

Hazard je danas zabio 94. gol u dresu Chelseaja čime je postao deseti najbolji strijelac u povijesti kluba, prestigavši Barryja Bridgesa! Vrijedi napomenuti i kako je fantastični Belgijac zabio ili asistirao u svakoj od posljednjih osam utakmica igranih u klupskom ili reprezentativnom dresu, te da je zabijao u svih pet posljednjih utakmica! 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Lampard_Gerrard 16.09.2018.

    Sto Kova promasi CC, traljav udarac!

  • hr-expert 16.09.2018.

    Bože dragi nepismenih li novinara. "Izašao je radi ozljede". Znači izašao je da bi se ozlijedio! Valjda je izašao zbog ozljede....

  • RobertC 15.09.2018.

    Vec sam se zabrinuo bio za Kovačića, naime nikad do sad nije odigrao 3 utakmice u nizu a da se ne ozljedi, ovo mu je bio rekord

Komentiraj...
Vidi sve komentare