To je to što me zanima!

Chelsea i dalje bez pobjede: U gostima kod Brightona do boda

Mateo Kovačić odigrao je posljednjih deset minuta za Chelsea, ali nije uspio pomoći momčadi da slave na zahtjevnom gostovanju kod Brightona pa su uzeli 'samo' bod i nisu se približili Cityju s dvije utakmice više
Vidi originalni članak

U unaprijed odigranom susretu 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Brighton & Hove Albion i Chelsea su pred 30.000 gledatelja odigrali 1-1. "Galebovi" i "Bluesi" su unaprijed odigrali susret 24. kola jer aktualnog europskog prvaka u veljači u Ujedinjenim Arapskim Emiratima očekuje nastup na klupskom svjetskom prvenstvu.

Hakim Ziyech je doveo Chelsea u vodstvo u 28. minuti, no domaćin je uspio izjednačiti u 60. minuti golom Adama Webstera. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je za goste igrao posljednjih deset minuta.

CHRISTIAN ERIKSEN Bio klinički mrtav pet minuta, sada se vraća u Premiership?!

Chelsea je ovim rezultatom produžio mini krizu u koju je upao. Naime, ovo je već četvrto kolo uzastopce bez pobjede londonskog sastava. Pritom su upisali dva remija protiv Brightona, te jedan protiv Liverpoola, uz poraz od Manchester Cityja. S druge strane Brighton je produžio niz bez poraza na pet kola ostvarivši pritom dvije pobjede i tri remija.

Chelsea sada ima 44 boda i drži treće mjesto na ljestvici engleskog prvenstva. U vodstvu je Manchester City sa 56 bodova, dok Liverpool na drugoj poziciji ima 45 bodova. West Ham je četvrti sa 37 bodova, a zatim slijede Arsenal (35), Tottenham (33), Manchester United (32)... Brighton je deveti sa 29 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare