To je to što me zanima!

Kovačić na korak do LP: Chelsea srušio izravnog konkurenta!

Mateo Kovačić i društvo pobijedili su Leicester sa 2-1 u pretposljednjem kolu Premiershipa i došli na korak do Lige prvaka. Chelsea do ove utakmice još nije zabio Leicesteru u ovoj sezoni
Vidi originalni članak

Chelsea je slavio na Stamford Bridgeu protiv Leicestera u pretposljednjem kolu Premiershipa i tako napravio jednom nogom zagazio u grupnu fazu Lige najelitnijeg klupskog natjecanja.

Rudiger je zabio za vodstvo Chelseaja u 47., a Jorginho je povećao prednost iz penala u 66. minuti.

Iheanacho je napravio dramu kada je smanjio u 78. nakon pogreške Matea Kovačića koji je izgubio loptu i tako omogućio 'lisicama' da u dva dodira dođe do gol-šanse, koju su oni i iskoristili. No, do kraja se rezultat nije mijenjao.

TRENER CHELSEAJA ODAHNUO Kovačić spreman za finale FA kupa, Tuchel oduševljen: 'Pa on je sve ono što nam treba...'

Chelsea je pobjedom došao na 3. mjesto Premiershipa sa 67 bodova, Leicester ima bod manje, a Liverpool 63 uz utakmicu manje, a pobjedom bi preskočio 'lisice' zbog bolje gol razlike.

U ranijem terminu prvak Manchester City, a ujedno i Chelseajev protivnik u finalu Lige prvaka 29. svibnja, izgubio je od Brightona nakon što je vodio 2-0. Golove za 'građane' zabili su Gündogan i Foden, a domaćin je okrenuo golovima Trossarda, Webstera i Burna.

UEFA POTVRDILA 'Mičemo finale LP-a u Portugal kako bi mogli doći i navijači'

Idi na 24sata

Komentari 54

  • LUKAM10 LEGENDA 19.05.2021.

    Kova meštar od baluna

  • Ano-nimus 18.05.2021.

    Bravo Kova...

  • Donat Maglić 18.05.2021.

    Pa nije valjda vrhunski stručnjak Dalić pozvao i ovu trupinu Kovačića u reprezentaciju ,kad već ima iste takve panjeve Badelja i Pašalića?

Komentiraj...
Vidi sve komentare