To je to što me zanima!

Chelsea je krenuo s pobjedom, Costa zabio u prvoj utakmici...

Chelsea je slavio 3-1 na gostovanju kod Burnleya. Diego Costa zabio je gol za 1-1. Mourinhova momčad je gubila, ali se vratila i bez većih problema osvojila tri boda
Vidi originalni članak

Chelsea je otvorio Premiership pobjedom na gostovanju kod Burnleya. Slavila je momčad Josea Mourinha 3-1, Diego Costa debitirao je golom, a plavom dresu vratio se Didier Drogba.

Burnley nije pobijedio Chelsea od 1973. godine. Londonska momčad u pravilu odlično otvara sezone. Nisu izgubili u prvoj utakmici od 1998. godine, a od tada su slavili u 13 od 15 utakmica.

Počelo je sjajno za domaćine. Chelsea je bio na koljenima u 14. minuti. Scott Arfield fantastično je opalio, Thibaud Courtois je ostao "ukopan". Burnley vodi 1-0! No samo tri minute kasnije Diego Costa je na pravom mjestu za 1-1.

U 21. minuti Cesc Fabregas poslao je nestvarno dobru loptu za Schürrlea koji zabija za vodstvo i veliki preokret Chelseaja u samo četiri minute. Pred kraj prvog dijela Branislav Ivanović šalje treću loptu iza leđa golmana Burnleya i na semaforu je 1-3.

Mourinhova momčad bez većih problema čuvala je prednost u drugom poluvremenu, a Portugalac je zadnjih sedam minuta dao šansu Didieru Drogbi, koji se vratio u Chelsea. 

Premiership, 1. kolo:

  • Burnley - Chelsea 1-3 (Arfield 14 / Costa 17, Schürrle 21, Ivanović 34)
Idi na 24sata

Komentari 66

  • NIKE 19.08.2014.

    Chelsea odlično funkcionira , slični su bili na pripremama a najbitnije je da su si riješili pitanje napadača. Costa je odličan killer , u odličnim godinama i jako bitna karika . Cesc je majstor za ova dodavanja " od niodkuda" gdje doda u prostor gdje se nitko ne nada i to mi je ta čar tika take. Treba pričekati nekoliko kola , a zatim predpostaljati tko je mogući favorit.

  • 19.08.2014.

    Chelsea je sigurno jak,ali ipak budimo objektivni,Burnley je vjerojatno najslabija momčad Premiershipa i oni nisu mjerilo.

  • It's kišing 19.08.2014.

    Ne volim baš Chelsea...ali mislim da im ove godine ne gine polufinale Lige Prvaka... strašna ekipa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare